fbpx
Teamweekend organiseren

Teamweekend organiseren

Wil jij samen met je vrienden, familie of team een gezellig weekend samen weg organiseren, maar weten jullie niet waar te starten? Sporteventz helpt jullie graag om het perfecte teamweekendje te organiseren. Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid en jouw wensen zijn het belangrijkst voor ons.

Verschillende teamweekenden bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je kiezen tussen de Costa Brava Cups en teamtrips op maat. De Costa Brava Cup staan in het teken van voetbal of volleybal, genieten en feesten. De teamuitjes zijn naar eigen wensen in te vullen.

Kies je voor één van de Costa Brava Cups, dan zit je in Lloret de Mar. Bij beide Cups is een 4-daags programma opgesteld in het teken van een voetbaltoernooi of volleybaltoernooi, de grote 3e helft, een vol feestprogramma en natuurlijk het mooie Spaanse weer.  De Costa Brava Volleybal Cup is in mei en de Costa Brava Voetbal Cup in juni. Na het weekend ga je met veel mooie herinneringen weer terug naar Nederland. 

Kies je voor een teamtrip bij Sporteventz, dan kan je zelf kiezen in welke periode van het jaar je naar het buitenland gaat of gewoon in Nederland blijft. Kies je voor de zomer, winter of hier ergens tussenin? 

Teamweekend organiseren

Een teamweekend laten organiseren door Sporteventz houdt in dat dit tot in de puntjes gedaan wordt. Sporteventz is een kleine professionele organisatie die persoonlijk contact belangrijk vindt en hierdoor de persoonlijke wensen om kan zetten in een leuk teamweekend. Zo worden niet alleen jouw wensen, maar ook die van je gezelschap in kaart gebracht. Ons doel is om jouw teamuitje onvergetelijk te maken. 

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. De teamuitjes van Sporteventz staan garant voor plezier en gezelligheid en dat ga je zeker zien welk uitje je ook laat regelen door ons! Kijk voor alle mogelijkheden verder op onze website https://www.sporteventz.nl.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×