fbpx
Teamweekend organiseren

Teamweekend organiseren

Wil jij samen met je vrienden, familie of team een teamweekend organiseren, maar weten jullie niet waar te starten? Sporteventz helpt graag met jullie mee te denken om het perfecte teamweekendje te organiseren. Sporteventz staat garant voor plezier, gezelligheid en jouw wensen staan centraal bij ons.

Soorten teamweekend bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je kiezen tussen de Costa Cups en de teamuitjes. De Costa Cups staan in het teken van voetbal, genieten en feesten. De teamuitjes zijn naar eigen wensen in te vullen.

Kies je voor één van de twee Costa Cups, dan zit je in Lloret de Mar of Salou. Bij beide Cups is een 4-daags programma opgesteld in het teken van een voetbaltoernooi, de grote 3e helft, ontspanning en feesten. De Costa Brava Cup vindt plaats van 10 t/m 13 juni 2021 in Lloret de Mar en de Costa Dorada Cup vindt plaats van 27 t/m 30 mei 2021 in Salou. Uiteindelijk kan je met een goed hart en bruin gezicht terugkijken op de Costa Cups.

Kies je voor een teamuitje bij Sporteventz, dan kan je zelf kiezen in welke periode van het jaar je naar het buitenland gaat of gewoon in Nederland blijft. Kies je voor de zomer, winter of hier ergens tussenin? 

Teamweekend organiseren door Sporteventz

Een teamweekend organiseren door Sporteventz houdt in dat dit tot in de puntjes gedaan wordt. Sporteventz heeft een kleine professionele organisatie die persoonlijk contact belangrijk vindt en hierdoor de persoonlijke wensen om kan zetten in een leuk teamweekend. Zo worden niet alleen jouw wensen, maar ook die van je gezelschap in kaart gebracht. Ons doel is om jouw teamuitje onvergetelijk te maken. 

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid en dat ga je zeker zien welk uitje je ook laat regelen door ons!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×