fbpx
Teamweekend kelderklasse

Teamweekend kelderklasse

Zijn jullie op zoek naar het tofste teamweekend voor jullie kelderklasse team? Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van de perfecte locatie, accommodatie en natuurlijk activiteiten. Verzamel je vrienden bijeen en plan jullie teamweekend samen met Sporteventz. Zijn jullie toe aan een weekend vol onbedoelde wereldgoals en onbehouwen tackles, zoek dan niet verder en boek jullie trip nu. Het teamweekend met jullie kelderklasse team is niet compleet zonder een kater vóór de vroege wedstrijden en broodjes bal en bier erna!

Teamweekend in Nederland

In Nederland zijn er toffe teamweekenden voor jullie kelderklassers te vinden! Verschillende steden bieden leuke appartementen en huisjes aan om samen met je team te vertoeven. Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van de accommodatie die bij jullie wensen past. Naast de accommodatie helpt Sporteventz jullie ook bij het vinden van leuke activiteiten om dit weekend nog toffer te maken. Denk hierbij aan lasergamen, een escape room of juist een fietstocht door de stad met wat tussenstops om even een biertje te drinken! Wat je ook kiest, Sporteventz helpt jullie graag bij het organiseren.

Teamweekend in Spanje

Hoe tof is het om met jullie kelderklasse team als teamweekend naar Spanje te gaan!? Naast de steden zoals Salou en Mallorca waar je heerlijk kan vertoeven met je team bieden wij ook de Costa Brava Cup in Lloret de Mar aan! Bij dit georganiseerde maar vooral gezellige voetbaltoernooi kun je genieten van de grootse 3e helft, de beste feesten, zon, zee, strand, en natuurlijk verschillende team activiteiten. Tijdens dit super toffe toernooi, kan je samen met je team in een privé villa, hotel of appartement verblijven! Ga bijvoorbeeld naar een waterpark of stap op de recovery cruise. Wat jullie wensen ook zijn, geef ze door en Sporteventz gaat aan de slag om het beste teamweekend voor jullie kelderklassers in Spanje te organiseren.

Een teamweekend organiseren voor jullie team? Dat kan samen met Sporteventz! Kijk snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jullie teamuitje.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×