fbpx
Teamweekend kelderklasse

Teamweekend kelderklasse

Zijn jullie op zoek naar het tofste teamweekend voor jullie kelderklasse? Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van de perfecte locatie, accommodatie en natuurlijk activiteiten. Verzamel je vrienden bijeen en plan jullie teamweekend samen met Sporteventz. Zijn jullie toe aan een weekend vol onbedoelde wereldgoals en onbehouwen tackles, zoek dan niet verder en boek jullie trip nu. Het teamweekend met jullie kelderklasse is niet compleet zonder een kater vóór de vroege wedstrijden en broodjes bal en bier erna!

Teamweekend kelderklasse in Nederland

In Nederland zijn er toffe teamweekenden voor jullie kelderklasse te vinden! Verschillende steden bieden leuke appartementen en huisjes aan om samen met je team te vertoeven. Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van de accommodatie die bij jullie wensen past. Naast de accommodatie helpt Sporteventz jullie ook bij het vinden van een activiteit om dit weekend te gaan doen. Denk hierbij aan lasergamen, een escape room of juist een fietstocht door de stad met wat tussenstops om even een biertje te drinken! Wat je ook kiest, Sporteventz helpt jullie graag bij het organiseren.

Teamweekend kelderklasse in Spanje

Hoe tof is het om met jullie kelderklasse als teamweekend naar Spanje te gaan!? Naast de steden zoals Salou en Mallorca waar je heerlijk kan vertoeven met je team bieden wij ook de Costa Brava Cup in Lloret de Mar aan! Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, en natuurlijk de verschillende activiteiten. Naast dit super toffe toernooi, kan je dus ook samen met je team naar een andere stad om daar in een villa of appartement te zitten! Ga bijvoorbeeld naar een waterpark of bezoek de stad met de fiets. Wat jullie wensen ook zijn, geef ze door en Sporteventz gaat aan de slag om het beste teamweekend voor jullie kelderklasse in Spanje te organiseren.

Een teamweekend organiseren voor jullie kelderklasse? Dat kan samen met Sporteventz! Kijk snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jullie teamuitje.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×