fbpx
Teamweekend accommodatie 

Teamweekend accommodatie 

Jullie teamweekend accommodatie moet natuurlijk helemaal te gek zijn om er het leukste weekend weg ooit van te maken. Maar hoe vind je een leuke accommodatie die bij jullie wensen past? Sporteventz organiseert het perfecte teamweekend met accommodatie, met veel leuke opties voor activiteiten. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen of volleyballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke teamweekendjes weg van Sporteventz en geef de organisatie helemaal uit handen. Een betere optie voor het vinden van een accommodatie kun je je niet wensen. 

Accommodatie in Spanje

Voor een accommodatie in Spanje zijn jullie bij Sporteventz helemaal op het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd en hebben al veel ervaring met het organiseren van vrienden- en teamweekenden in Spanje. Hierbij kwamen natuurlijk ook de beste accommodaties kijken. Een voorbeeld van een groot teamweekend met accommodatie in Spanje is de Costa Brava Cup in Lloret de Mar. Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi en/of volleybaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s. De accommodatie voor dit teamweekend kan variëren van een (luxe) appartement met of zonder zwembad tot een (vier sterren) hotel of villa. Naast de Costa Brava Cup kun je met Sporteventz ook naar een teamweekend accommodatie in bijvoorbeeld Barcelona, Salou, Mallorca of Valencia.

Accommodatie in Nederland

Liever in Nederland blijven in een accommodatie? Dat kan ook bij Sporteventz! Er zijn in Nederland al een groot aantal groepsaccommodaties bekend bij Sporteventz, maar wanneer jullie andere wensen hebben wordt er natuurlijk ook met jullie meegedacht. Jullie kunnen je voorkeur aangeven voor de stad, de natuur of het water. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere accommodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Kortom, elk teamweekend accommodatie heeft zijn eigen charme en zit altijd iets bij wat bij jullie past. 

Jullie perfecte teamweekend accommodatie vinden met hulp van Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw teamweekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×