fbpx
Teamuitjes voor sportteams

Teamuitjes voor sportteams

Zijn jij en je sportteam op zoek naar een leuk teamuitje? Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van het uitje dat bij jullie team past. Zijn jullie een team dat gaat voor actie en snelheid? Of zijn jullie een team dat het lekker rustig en chill houdt? Hoe jullie team ook in elkaar steekt, Sporteventz zorgt ervoor dat jullie een te gek teamuitje zullen hebben. Of je nu kiest voor Nederland of Spanje. Elke bestemming  biedt unieke teamuitjes aan voor jou en je sportteam. Tijd om volop te genieten met je groep tijdens jullie unieke teamuitje. 

Teamuitjes voor sportteams in Nederland

De leukste teamuitjes voor je sportteam vind je samen met Sporteventz! Of je nu op zoek bent naar iets avontuurlijks of juist iets relaxed, Sporteventz helpt je bij het plannen van jullie geniale teamuitje. Ga de uitdaging aan met elkaar en zie wie er beter is in handboogschieten of lasergamen. Nog beter worden in jullie sport, doe een sport clinic samen met een ex-topsporter. Is klimmen en klauteren door de bossen echt wat voor jullie? Laat het Sporteventz weten, zodat zij op zoek kunnen gaan naar dat ene toffe uitje voor jullie team. 

Teamuitjes voor sportteams in Spanje

De Costa Brava Cup is het perfecte teamuitje voor sportteams wanneer jullie van actie houden. Dit voetbaltoernooi is namelijk een van de leukste uitdagingen voor jullie team. Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand en natuurlijk verschillende activiteiten. Buiten het toernooi zijn er hier ook andere activiteiten/spellen te doen. Wedstrijdjes in een waterpark of liever een citytrip naar Barcelona (+ FC Barcelona)? Spanje biedt talloze leuke teamuitjes aan voor jou en je sportteam. 

Het perfecte teamuitje organiseren voor jou en je sportteam? Dat kan samen met Sporteventz! Kijk snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw teambuilding weekend! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×