fbpx
Teamuitje

Op zoek naar een leuk teamuitje met vrienden of je voetbalteam? Bij Sporteventz ben je aan het juiste adres. Wij regelen het geniale teamuitje voor jou en de rest van het team/ de groepwaarbij voetbal, maar ook gezelligheid en plezier centraal staan. Naast een balletje trappen en een voetbaltoernooi kan er namelijk ook genoten worden van de locatie waar jij op dat moment. Bij Sporteventz zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk teamuitje hebt waar je altijd met plezier op terug kan kijken.

Teamuitje: Costa Cups bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je verschillende teamuitjes kiezen waarbij voetbal in combinatie met plezier en gezelligheid centraal staan. Zo kun je kiezen voor Costa Brava Cup of de Costa Dorada Cup. Tijdens de Costa Cup geniet je samen met je hele team in Lloret de Mar of Salou 4 dagen van zon, zee, strand, uitgaan en een te gek voetbaltoernooi. Wie wil er nou niet genieten van een paar dagen gezelligheid en de kans om de beker mee naar huis te nemen?! De voetbaltoernooien worden gespeeld op hypermoderne voetbalcomplexen. Daarnaast is er genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie weer en zijn er talloze stapgelegenheiden om de nachten door te brengen. Natuurlijk slaap je ‘s nachts in een van onze fijne accommodatie!

Teamtrips bij Sporteventz

Sporteventz organiseert nog meer leuke uitjes, namelijk de teamtrips. Samen met je hele (voetbal)team of met de vriendengroep een weekend of lang weekend op pad in binnen- of buitenland!. Sporteventz biedt altijd maatwerk, zodat we de teamtrip helemaal naar jullie wens kunnen invullen. De lengte van het verblijf, het budget, de accommodatie en ook de activiteiten bespreken we met elkaar. Wij hebben een groot bestand van te gekke samenwerkingen voor de leukste accommodaties voor groepen en de vetste activiteiten! Zo kun je kiezen voor teambuildingsactiviteiten zoals escaperooms of iets minder teambuilding: paintballen of lasergamen. Waar willen jullie graag naartoe? Laat het ons weten en samen maken we er een onvergetelijk uitje van! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×