fbpx

Teamuitje

Op zoek naar een leuk teamuitje met vrienden of je voetbal of volleybal team? Bij Sporteventz ben je aan het juiste adres. Wij regelen het geniale teamuitje voor jou en de rest van het team. Een teamuitje waar de groep, de sport,  maar ook gezelligheid en plezier centraal staan. Naast een balletje trappen of slaan en een gezellig toernooi kan er namelijk ook genoten worden van de locatie. Bij Sporteventz zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk teamuitje hebt waar je altijd met plezier op terug kan kijken.

Costa Brava Cup bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je verschillende teamuitjes kiezen waarbij voetbal volleybal in combinatie met plezier en gezelligheid centraal staan. Zo kun je kiezen voor Costa Brava Voetbal Cup of de Costa Brava Volleybal Cup. Tijdens de Costa Brava Cups geniet je samen met je hele team in Lloret de Mar. 4 Dagen van zon, zee, strand, uitgaan en een te gek gezellig toernooi. Wie wil er nou niet genieten van een paar dagen gezelligheid en de kans om de beker mee naar huis te nemen?! De toernooien worden gespeeld op een groot natuurgras complex en op een coole feestlocatie (beachvolleybal toernooi). Daarnaast is er genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie weer en zijn er talloze stap gelegenheden om de nachten door te brengen. Natuurlijk slaap je ‘s nachts in een van onze fijne accommodaties!

Sporteventz Teamtrips

Sporteventz organiseert nog meer leuke uitjes, namelijk teamtrips. Samen met je hele team of met jouw vriendengroep een weekend op pad in binnen- of buitenland. Sporteventz biedt altijd maatwerk, zodat we de teamtrip helemaal naar jullie wens kunnen invullen. De lengte van het verblijf, het budget, de accommodatie en ook de activiteiten bespreken we met elkaar. Wij hebben een groot bestand van te gekke samenwerkingen voor de leukste accommodaties voor groepen en de vetste activiteiten! Zo kun je kiezen voor teambuildingsactiviteiten zoals escaperooms, paintballen of lasergamen. Waar willen jullie graag naartoe? Laat het ons weten en we sturen je een passend voorstel voor jullie geniale teamuitje.

Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en download de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/, zodat je deze met jouw teamgenoten kunt delen. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×