fbpx
Teamuitje voetbal

Zijn jij en je vrienden ook zo gek op voetbal en dus op zoek naar een leuk teamuitje waar voetbal ook een beetje bij komt kijken? Bij Sporteventz ben je aan het juiste adres. Wij regelen het perfecte teamuitje voor jou en je vrienden waarbij voetbal, maar ook gezelligheid centraal staan. Naast een balletje trappen en een voetbaltoernooi kan er namelijk ook genoten worden van de bestemming waar jij op dat moment. Denk aan ontspannen, uitgaan en het doen van avontuurlijke activiteiten. Bij Sporteventz zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk teamuitje hebt waar je altijd met plezier op terug kan kijken.

Voetbal teamuitje bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je verschillende teamuitjes kiezen waarbij voetbal in combinatie met plezier en gezelligheid centraal staan. Zo kan je kiezen voor de Costa Brava Cup of de Costa Dorada Cup. Bij beide cups staat een toernooiweekend centraal waardoor je met een beker naar huis gaat. Daarnaast is er genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van het mooie weer, want beide cups zijn in Spanje (Salou en Lloret de Mar). De toernooien worden gespeeld in hypermoderne voetbalcomplexen en er zijn talloze stapgelegenheiden om de nachten door te brengen. Bij beide cups is er een 4-daags programma vol activiteiten en spetterende feesten.

Voetbal teamtrips en trainingskampen

Naast de cups zijn er ook nog andere voetbal teamuitjes namelijk de trainingskampen en teamtrips. Doordat Sporteventz maatwerk biedt, kunnen deze uitjes altijd naar de persoonlijke wensen ingevuld worden. Een trainingskamp in het buitenland is inclusief vlucht, vervoer naar bestemming, 3 nachten accommodatie, 2 trainingen en reisleiding naar plaatse. Een trainingskamp in Nederland is inclusief 2 nachten accommodatie, 2 trainingen en reisleiding ter plaatse. Een teamtrip in het buitenland is inclusief vlucht,  vervoer naar locatie en 3 nachten accommodatie. Een teamtrip in Nederland is inclusief 2 nachten accommodatie.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×