fbpx
Teamuitje voetbal

Costa Brava Voetbal Cup

Zijn jij en je vrienden ook zo gek op voetbal en dus op zoek naar een leuk teamuitje waar voetbal ook een beetje bij komt kijken? Bij Sporteventz ben je aan het juiste adres. Wij regelen het perfecte teamuitje voor jou en je vrienden waarbij voetbal, maar ook gezelligheid centraal staan. Naast een balletje trappen op het voetbaltoernooi is er ook de grootste derde helft in Spanje. En dat is niet het enige feest, de Costa Brava Cup heeft een compleet feestprogramma voor het gehele weekend georganiseerd. Tussendoor kan nog genoten worden op het strand of bij het zwembad van jullie accommodatie.  

En is het nog niet druk genoeg, dan zijn er nog extra activiteiten bij te boeken. Je kunt bijvoorbeeld uit kateren op de Recovery Cruise of adrenaline zoeken in het waterpark Waterworld met de meest spectaculaire glijbanen. Bij Sporteventz zorgen wij ervoor dat je een onvergetelijk teamuitje hebt waar je altijd met plezier op terug kan kijken.

Teamuitje voetbal

Sporteventz organiseert niet alleen de Costa Brava Cups, maar ook gezellige teamtrips voor iedereen die met een team of grote groep een weekendje of weekje weg wilt. Sporteventz kan jou helpen met het organiseren van het gehele teamuitje met of zonder voetbal. Wij zijn gespecialiseerd in teamuitjes in Nederland en Spanje. Teamtrips worden geheel op maat samengesteld. Dus jullie hoeven alleen maar al jullie wensen aan Sporteventz over te brengen en wij zorgen voor de rest.

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer informatie, kijk dan verder op onze website hier staat alles uitgebreid uitgelegd. Download de brochure van de Costa Brava Cup of de teamtrips, zodat je hiermee jouw teamleden enthousiast kan maken. Je kunt ook contact met ons opnemen per mail, Whatsapp of telefonisch.  Ben je al overtuigd, vraag dan direct een offerte aan door het offerte aanvraag formulier in te vullen https://www.sporteventz.nl/offerte-teamtrips/

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×