fbpx
Teamuitje ideeën

Teamuitje ideeën

Inspiratie nodig voor ideeën voor teamuitjes? Voor een teamuitje heb je naast vrienden of familie ook ideeën voor locatie, activiteiten et cetera. Als laatste moet iedereen het eens zijn met dezelfde ideeën. Kom je hier niet uit, dan helpt Sporteventz jou!

Inspiratie teamuitje ideeën

Het verzinnen van ideeën voor je teamuitje kan stress en problemen opleveren. Daarom geeft wij bij Sporteventz jou inspiratie en de mogelijkheid om een teamuitje bij ons te kiezen:

  • Je gezelschap: met wie wil jij een fantastisch teamuitje? Vrienden, familie of je voetbalteam.
  • Locatie: waar wil je heen? Sporteventz is zelf gespecialiseerd in teamuitjes in Nederland of Spanje. Kies voor de feestelijke bestemmingen zoals Mallorca, Lloret de Mar of Salou in Spanje of een stad in Nederland. 
  • Wanneer: wat is de periode waarin je wilt gaan? Kies je voor de warme zomer, de warme winter of een periode hier tussen?
  • Activiteiten: wat wil je doen tijdens je teamtrip? Kies voor een boottocht op het water, voor een fietstour door de stad of een invulling naar eigen keuze.

Teamuitje bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je veel ideeën opdoen voor een toekomstig teamuitje. Daarnaast regelen wij ook jouw teamuitje geheel naar de persoonlijke wensen van de groep. Een portie gezelligheid en plezier zit er ook automatisch bij! Ons doel is om jou en je team een geweldig weekend weg te geven op een fantastische locatie met een geweldig nachtleven.

Kies je voor een appartement, hotel, villa in Spanje of een hotel of groepsaccommodatie in Nederland? Waar je ook zit, er is altijd wat te doen. Bezoek kroegen, restaurants of het centrum.

Kies je voor een bestemming in het buitenland houdt dat in: inclusief vlucht, vervoer op bestemming en 3 dagen accommodatie. Wanneer je kiest voor een teamuitje in Nederland houdt dat in: vervoer op bestemming en 2 dagen accommodatie.

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×