fbpx
Teamuitje ideeën

Teamuitje ideeën

Inspiratie nodig voor jullie teamuitje? Het regelen van een teamuitje voor een hele groep kan vrij lastig zijn. Tegenwoordig reageert niet iedereen even snel en elk individu heeft zijn eigen voorkeuren en wensen. Samen moeten jullie de locatie, de accommodatie en de invulling van het tripje uitkiezen. Begint het al te tollen? Neem dan contact op met Sporteventz. Wij kunnen jullie volledig ontzorgen en jullie teamuitje voor jullie regelen. Alle informatie over de teamuitjes van Sporteventz vind je op onze website, waar je ook een brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ kunt downloaden, die je met jouw teamgenoten kunt delen om ze te overtuigen. 

Inspiratie

Het bedenken van ideeën voor je teamuitje kan best lastig zijn. Eerst zijn er een aantal belangrijke factoren die van te voren bekend moeten zijn, zoals:

* Je gezelschap: met wie wil jij een fantastisch teamuitje? Vrienden, familie of je team van de sportvereniging?

* Locatie: waar wil je heen? Sporteventz is zelf gespecialiseerd in teamuitjes in Nederland of Spanje. Kies voor de feestelijke bestemmingen zoals Mallorca, Lloret de Mar of Salou in Spanje of een stad in Nederland. 

* Wanneer: wat is de periode waarin je wilt gaan? Kies je voor de warme zomer, de knusse winter of een periode hier tussen?

* Activiteiten: wat wil je doen tijdens je teamtrip? Kies je voor een boottocht, voor een fietstour door de stad of een invulling naar eigen keuze.

Teamuitje bij Sporteventz

Bij Sporteventz kan je veel ideeën opdoen voor een toekomstig teamuitje. Daarnaast regelen wij ook jouw teamuitje geheel naar de persoonlijke wensen van de groep. Een portie gezelligheid en plezier zit er ook automatisch bij! Ons doel is om jou en je team een geweldig weekend weg te verzorgen op een fantastische locatie.Kies je voor een appartement, hotel, villa in Spanje of een hostel of groepsaccommodatie in Nederland? Waar je ook zit, er is altijd wat te doen.

De basis voor een bestemming in het buitenland is: een retourvlucht, transfer van en nar de luchthaven op bestemming en 3 nachten accommodatie. Wanneer je kiest voor een teamuitje in Nederland dan is de basis 2 nachten accommodatie. Al het overige wordt in overleg toegevoegd, zoals activiteiten, stapavonden, eventueel vervoer op bestemming etc. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×