fbpx
Teambuilding weekend

Teambuilding weekend

Wil jij een teambuilding weekend organiseren voor jouw team/vriendengroep, maar kost het voorbereiden teveel tijd en moeite? Sporteventz helpt je graag bij het plannen van dit ultieme weekendje weg. Altijd al willen weten hoe sterk je team presteert tijdens verschillende teambuilding activiteiten? Haal je groep bijeen en daag ze uit voor dit te gekke weekend weg in eigen land of misschien wel in een ander Europees land. Sporteventz zorgt ervoor dat jullie team weekend op en top wordt geregeld! 

In Nederland blijven

Ben jij op zoek naar een teambuilding weekend in eigen land? Dan ben je bij Sporteventz aan het juiste adres! Nederland biedt talloze vette teambuilding activiteiten aan voor jou en je team/vriendengroep. Sporteventz kent een aantal hele vette accommodaties in Nederland, waar jij met je team/vriendengroep kunt vertoeven tijdens jullie teamuitje. De optie is aan jullie om een plek te kiezen in de stad, in de natuur of aan het water. Elke plek heeft zo zijn eigen activiteiten in de buurt. Sporteventz kijkt samen met jullie welke optie het beste bij jullie wensen past. Zo heb je en een toffe locatie en de teambuilding activiteiten in de buurt die bij jullie past!

Naar Spanje

Liever een teambuilding weekend in een warm land zoals Spanje? Ook hierbij kan Sporteventz jullie goed helpen. Onze specialiteit is namelijk een te gek toernooi met de gezelligste en grootste Derde Helft in Spanje! Een groot teamweekend aan de Costa Brava in Lloret de Mar, waar je tegen teams uit heel Nederland en België strijd. En niet alleen op het veld maar ook  tijdens de feesten. Bij dit gezellige voetbaltoernooi kunnen jullie genieten van een gezellige 3e helft, meerdere feesten, zon, zee, strand en natuurlijk een beetje voetbal of volleybal. Naast deze te gekke Costa Brava Cup kunnen wij ook teamweekenden in bijvoorbeeld Barcelona, Salou, Mallorca of Valencia organiseren. Kortom, wat jullie ook kiezen het zal hoe dan ook een onvergetelijk teambuilding weekend worden. 

Jullie perfecte teambuilding weekend organiseren met hulp van Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw teambuilding weekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×