fbpx
Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

Bij een teambuilding weekend horen natuurlijk een aantal toffe activiteiten! Naast dat jullie kunnen genieten van een biertje en een fijne accommodatie, moet er natuurlijk ook gespeeld worden. Tijd om wakker geschud te worden en om aan de slag te gaan met de tofste activiteiten in eigen land of in het buitenland. Leer elkaar nog beter kennen door de verschillende teambuilding activiteiten die Sporteventz te bieden heeft. Naast de activiteiten, verzorgt Sporteventz ook de accommodaties. Dit betekent dat jullie zonder al te veel gedoe een ultiem teambuilding weekend kunnen organiseren. Trommel je vrienden bij elkaar en plan nu samen met Sporteventz jullie teambuilding weekend met activiteiten!

Activiteiten in Nederland

Er zijn zat toffe teambuilding activiteiten te doen in eigen land. Van een escaperoom in de stad tot kanoën in de Biesbosch. Sporteventz gaat samen met jullie op zoek naar een activiteit die bij jullie team/vriendengroep past. Een teambuilding activiteit voor jong en oud? Laat het Sporteventz weten, zodat zij op zoek kunnen gaan voor het tofste uitje dat bij jullie team past. Heb je zelf een leuk idee voor een teambuilding activiteit? Laat het ons weten en wij gaan aan de slag! 

Activiteiten in Spanje

Teambuilding activiteiten voor het hele team hoeven niet altijd actief te zijn. Houden jij en je team/vriendengroep namelijk meer van een beetje relaxen, feesten en een drankje? Dan is de Costa Brava Cup echt iets voor jullie! Naast een te gek toernooi en de grootste derde helft, kun je kiezen voor chille activiteiten. Onder andere de relaxing cruise, citytrip naar Barcelona of een dag hangen op het strand. Hebben jullie toch meer behoefte aan een teambuilding weekend met meer actie? Dan is het waterpark Waterworld echt een aanrader. Deze activiteiten kunnen gelijk tijdens het boeken van de Costa Brava Cup bijgeboekt worden, maar ze kunnen ook nog later toegevoegd worden. Sporteventz zorgt dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. 

Jullie perfecte teambuilding weekend met activiteiten organiseren met hulp van Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw teambuilding weekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×