fbpx

Sportieve vakantie

Op zoek naar een sportieve vakantieplek waar je met je teamgenoten of vriendengroep een gezellige tijd kunt beleven? We’ve got you covered! Sporteventz organiseert internationale voetbaltoernooien in Spanje, teamtrips of trainingskampen, dus met sportieve vakanties hebben wij uitgebreide ervaring. Een beetje inspiratie nodig voor een sportieve vakantie? Wij delen graag onze tips met je! Mochten jullie er niet uitkomen, dan helpen we je graag bij het vinden van de juiste trip.

Activiteiten voor een sportieve vakantie

Als je een sportieve vakantie wilt zit er natuurlijk niks anders op dan goed na te denken over de activiteiten die je samen met je reisgezelschap kunt doen. Op onze voetbaltoernooien staat vooral voetbal en feesten centraal, terwijl de trainingskampen vooral gericht zijn op voetballen en teambuilding. De teamtrips die wij organiseren worden vaak naar eigen idee ingevuld. Heeft de groep geen zin in een potje voetbal? Dan laten we de voetbalschoenen thuis. Toch worden er op de teamtrips te gekke sportieve activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld:

Bubbelvoetbal

Ok, toch een beetje voetbal dan, maar dit spel is fantastisch om te spelen en nog fantastischer om naar te kijken! Bots je vrienden omver in je eigen bubbel, en scoor zoveel mogelijk doelpunten!

Mountainbiken 

En niet zomaar mountainbiken! Kies voor een elektrische mountainbike met extra dikke banden! Deze rit is alleen voor de echte durfals, want met deze vette fiets knal je door de bossen, over de zandpaden en over het strand! 

Kanoën 

Spetter, spieter, spater… Kies voorafgaand aan jullie kanotocht alvast met wie je in de boot wilt (of met wie juist niet), kanoën draait namelijk vooral om kracht en samenwerken!

GPS puzzeltocht

Ook bij deze sportieve activiteit voor op vakantie staat samenwerken hoog in het vaandel. Je kunt ervoor kiezen er een spannende wedstrijd van te maken, want wie volgt de juiste route en komt als eerste aan op het juiste adres? Spannend!

Sportieve vakantie boeken bij Sporteventz!

Naast de verblijfsaccommodatie en eventuele vluchten, kunnen wij bovenstaande sportieve activiteiten (en natuurlijk nog veel meer) ook tijdens de teamtrip allemaal voor jullie organiseren. Kiezen jullie voor het voetbaltoernooi aan de Spaanse Costa? Dan doe je mee met ons geweldige programma, met o.a. het toernooi, te gekke feesten, boottochtje of een citytrip! Ook tijdens de trainingskampen is er een deel vrijheid om leuke activiteiten te plannen. Weten wat je voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×