fbpx
Sportieve vakantie

Sportieve vakantie

Op zoek naar een sportieve vakantieplek waar je met je teamgenoten of vriendengroep een gezellige tijd kunt beleven? We’ve got you covered! Sporteventz organiseert internationale voetbal en volleybal toernooien in Spanje, teamtrips in Nederland en Spanje, dus met sportieve vakanties hebben wij uitgebreide ervaring. Een beetje inspiratie nodig voor een sportieve vakantie? Wij delen graag onze tips met je! Mochten jullie er niet uitkomen, dan helpen we je graag bij het vinden van de juiste trip.

Activiteiten voor een sportieve vakantie

Als je een sportieve vakantie wilt zit er natuurlijk niks anders op dan goed na te denken over de activiteiten die je samen met je reisgezelschap kunt doen. Op onze teamsport toernooien staan vooral het volleybal en voetbal samen met de feesten centraal. Bij de teamtrips staan vooral het teambuilding en het samen zijn centraal. De sporttoernooien zijn volledig verzorgde en georganiseerde uitjes. De teamtrips worden geheel naar eigen wens van de groep geregeld. Tijdens een teamtrip zijn er veel verschillende te gekke activiteiten te doen, zoals bijvoorbeeld:

Bubbelvoetbal

Ok, toch een beetje voetbal dan, maar dit spel is fantastisch om te spelen en nog fantastischer om naar te kijken! Bots je vrienden omver in je eigen bubbel, en scoor zoveel mogelijk doelpunten!

Mountainbiken 

En niet zomaar mountainbiken! Kies voor een elektrische mountainbike met extra dikke banden! Deze rit is alleen voor de echte durfals, want met deze vette fiets knal je door de bossen, over de zandpaden en over het strand! 

Kanoën 

Spetter, spieter, spater… Kies voorafgaand aan jullie kanotocht alvast met wie je in de boot wilt (of met wie juist niet), kanoën draait namelijk vooral om kracht en samenwerken!

GPS puzzeltocht

Ook bij deze sportieve activiteit staat samenwerken hoog in het vaandel. Een spannende race, want wie voor de juiste route kiest komt als eerste aan op het juiste adres en wint.

Sportieve vakantie boeken bij Sporteventz!

Naast de verblijfsaccommodatie en eventuele vluchten, kunnen wij bovenstaande sportieve activiteiten (en natuurlijk nog veel meer) ook tijdens de teamtrip allemaal voor jullie organiseren. Kiezen jullie voor één van de sport toernooien aan de Spaanse Costa? Dan doe je mee met ons geweldige programma, met o.a. het toernooi, te gekke feesten, boottochtje of een citytrip! Weten wat we voor je kunnen betekenen? Download onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ of neem contact met ons op!

[/tatsu_text][/tatsu_column][/tatsu_row][/tatsu_section]
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×