fbpx
Sportief weekend weg

Ben jij sportief aangelegd en wil je samen met je team een weekend weg waarin je je kan uitleven? Sporteventz kan dit voor jou regelen door al jullie wensen door te voeren in het perfecte teamuitje. Samen met vrienden of je hele team? Dat kan allemaal! Het enige wat jullie mee moeten nemen is een portie gezelligheid en de leeftijd van minimaal 18 jaar. Jongens of meiden, jong of oud, het maakt ons niks uit. Bij Sporteventz is er voor ieder wat wils en wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt om op terug te kijken.  

Sportief weekend weg: teamtrips!

Het ultieme sportieve weekend weg ervaar je bij Sporteventz wanneer je kiest voor een teamtrip. Wij organiseren de leukste trips voor het hele team in binnen- of buitenland! Daarbij plannen wij de leukste activiteiten en regelen we de gezelligste accommodatie voor jullie. De periode wanneer je wilt gaan is naar eigen keuze. De meeste teamtrips vinden plaats in januari, maar ook in de zomer is een teamtrip gezellig! 

Sportief weekend weg: Costa Cups

De Costa Brava en Costa Dorada Cup is het ultieme sportieve weekend weg voor jou en je team. Toen deze cup in 2015 werd opgericht verwelkomden wij 70 enthousiaste deelnemers aan de Costa Brava die naar huis gingen met een beker, bruine kop en geweldige ervaring. Zij hadden een geweldig toernooiweekend gehad en daarnaast kregen ze ook de tijd voor het genieten van zon, zee en strand. Voor de edities erna meldden 10 keer zoveel teams zich aan voor deze cup. In 2019 hebben wij de Costa Dorada Cup opgericht die hopelijk net zoveel potentie heeft als de Costa Bravo Cup. Beide Cups hebben een 4-daags programma in Spanje met de combinatie van sportiviteit als plezier en gezelschap.

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×