fbpx
Sportief weekend weg

Sportief weekend weg

Ben jij sportief aangelegd en wil je samen met je team een weekend weg waarin je je kan uitleven? Sporteventz kan dit voor jou regelen door al jullie wensen samen te voegen in het perfecte teamuitje. Samen met vrienden of het hele team? Dat kan allemaal! Het enige wat jullie mee moeten nemen is een portie gezelligheid. De minimale leeftijd is 18 jaar. Jongens of meiden, jong of oud, het maakt ons niks uit. Bij Sporteventz is er voor ieder wat wils en wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt om op terug te kijken.  

Teamtrips!

Het ultieme sportieve weekend weg ervaar je bij Sporteventz wanneer je kiest voor een teamtrip. Wij organiseren de leukste trips voor het hele team in binnen- of buitenland! Daarbij plannen wij de leukste activiteiten en regelen we de gezelligste accommodatie voor jullie. De periode wanneer je wilt gaan is naar eigen keuze. De meeste teamtrips vinden plaats in januari, maar ook in de zomer is een teamtrip gezellig! 

Costa Brava Cup

De Costa Brava Cup is het ultieme sportieve weekend weg voor jou en jouw team. Toen deze cup in 2015 werd opgericht verwelkomden wij 70 enthousiaste deelnemers aan de Costa Brava die naar huis gingen met een beker, bruine kop en geweldige ervaring. Zij hadden een geweldig toernooi weekend gehad en daarnaast hadden ze ook de tijd gehad om te genieten van de zon, de zee en het strand. Voor de edities erna meldden 10 keer zoveel teams zich aan voor deze cup. In 2018 werd een speciale editie georganiseerd : de Mallorca Cup. In 2019 werd de speciale editie aan de Costa Daurada gehouden. Beide speciale edities waren een groot succes, dus wie weet volgt er nog een speciale editie in de toekomst. In 2022 werd voor het eerst de Costa Brava Volleybal Cup gehouden. Die nu al meerdere edities heeft gehad. Beide Cups hebben een 4-daags programma in Spanje met de combinatie van sportiviteit als plezier en gezelschap. Enthousiast geworden? Download dan de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ en deel deze met jouw teamgenoten. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×