fbpx
Sportief teamuitje

Sportief teamuitje

Op zoek naar een sportief teamuitje om met je hele team te doen? We’ve got you covered! Sporteventz organiseert voetbal en volleybal toernooien in Spanje. Maar ook voor teamtrips en trainingskampen kun je bij Sporteventz terecht. Dus voor sportieve teamuitjes bij jij bij Sporteventz aan het juiste adres vanwege onze uitgebreide ervaring. 

Activiteiten

Een sportteam wil natuurlijk een sportieve activiteit doen tijdens het teamuitje. Wij van Sporteventz organiseren jaarlijks grote voetbal en volleybal toernooien, diverse teamtrips en gezellige trainingskampen. Te gekke tips voor een sportief teamuitje kun je dus wel aan ons over laten! 

Op onze voetbal en volleybal toernooien, De Costa Brava Cup staat vooral het feesten centraal met een klein beetje voetbal of wat meer volleybal. Terwijl de trainingskampen vooral gericht zijn op het sporten en de teambuilding. De teamtrips die wij organiseren worden naar eigen idee ingevuld. Heeft de groep geen zin in een potje voetbal of volleybal? Dan laten jullie de sportschoenen thuis. Toch worden er op de teamtrips te gekke sportieve activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld: Raften, kanoën, mountainbiken, zip-linen, bubble voetbal en er zijn nog veel meer mogelijkheden. 

Sportieve teamtrip in binnen- of buitenland

Niet zelf op jacht naar een sportieve teamtrip? Laat ons je helpen! Wij plannen de leukste trips in binnen- en buitenland met te gekke sportieve activiteiten. Trommel je hele team op en samen maken we er een leuke trip van! 

Wipe out

Spanning, sensatie en lachen, gieren, brullen! Wie haalt de overkant van het wipe out parkour? Van te voren ziet het er makkelijk uit, maar niets is minder waar! Deze gekke obstakels zijn namelijk lastiger te overbruggen dan je denkt. Heb jij ogen in je achterhoofd en ben jij snel en sterk? Dan is de kans dat je het overleefd het grootst! 

Suppen 

Deze tak van sport is mega populair! Boek met het hele team een SUP uitje op het water. Weten jullie de plank in balans te houden of lig je binnen een minuut in het water? Eenmaal in balans kunnen jullie, onder leiding van een instructeur, een hele SUP tour maken. Het enige wat je nodig hebt is water, een zonnetje en een zwembroek/pak. Na de SUP tour kun je heerlijk uitrusten op het strand of bij een strandtent, onder het genot van een koud drankje. 

Blokarten

Dit sportieve uitje is voor iedereen die van strand, wind en snelheid houdt. Na een korte uitleg van de instructeur is het aan jullie. Wie racet er het snelst over het strand? En de grotere vraag, wie weet de kart weer om te keren en terug te rijden?  

Kijk voor alle mogelijkheden verder op deze website https://www.sporteventz.nl.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×