fbpx
Sport reizen

Sport reizen

Is jouw (amateur) team of vriendengroep op zoek naar een te gek (team) uitje? Ga met elkaar op sport reis, want wat is er leuker dan samen met je vrienden onder de Spaanse zon een balletje te trappen of te slaan? Plan snel een teamoverleg en regel jouw sport reis!

Voetbalreis Costa Brava 

Een internationale voetbalreis aan de Spaanse Costa Brava. Klinkt dat als een te gek uitje voor jou en je voetbalvrienden? Natuurlijk staat deze voetbalreis in het teken van voetballen, maar tijdens de trip valt er nog veel meer te beleven. Op de dag van aankomst check je in bij jullie verblijf. Dan is het meteen tijd voor de Openings Ceremonie van dit gave weekend met aansluitend het openings feest. De volgende dag speel je een gezellig 7×7 toernooi tegen tegenstanders van jullie niveau.

Het toernooi wordt afgesloten met de grootste derde helft in Spanje, een vette poolparty! In de avond worden de wedstrijdbekers uitgereikt aan de winnaars van het toernooi. Op zaterdag kan iedereen chillen bij het zwembad of op het strand. Een biertje op het terras atten behoort natuurlijk ook tot de opties. Kater je liever uit op de recovery cruise of moet je wat adrenaline kwijt in het waterpark? Dat kan ook. ’s Avonds is het tijd voor de Closing party van dit te gekke weekend. Op zondag vertrekt bijna iedereen weer met een hoop herinneringen in de koffer, dit weekend vergeet je nooit meer. 

Volleybalreis Costa Brava

Een internationale volleybalreis aan de Spaanse Costa Brava klinkt vast als een te gek uitje voor jou en je volleybal vrienden! Natuurlijk staat deze volleybal reis in het teken van volleyballen. Er is een grasvolleybal toernooi en een beachvolleybal toernooi. Maar tijdens deze trip valt er nog veel meer te beleven. Op de dag van aankomst check je in bij jullie verblijf. ’s Avonds begint het gezellige weekend met een welkomstdiner met aansluitend het openings feest. De volgende dag speel je een gezellig 6×6 toernooi op gras.

Het toernooi wordt afgesloten met de gezelligste derde helft in Spanje. In de avond worden de wedstrijdbekers uitgereikt aan de winnaars van het toernooi. Op zaterdag staat iedereen weer op het veld, dit keer met de voeten in het zand voor het beachvolleybal toernooi. ’s Avonds is het tijd voor de Closing party van dit te gekke weekend en worden uiteraard ook weer de wedstrijd bekers uitgereikt. Op zondag vertrekt bijna iedereen weer met een hoop herinneringen in de koffer, dit weekend vergeet je nooit meer. 

Compleet verzorgde sport reizen

Interesse in deze toffe sport reis? Sporteventz regelt alles voor jullie, want ook jullie accommodatie wordt voor jullie geregeld. Kies uit het aanbod van de Costa Brava Cup en jij verblijft in de accommodatie naar keuze. Het enige wat je zelf regelt zijn de vluchten. Wij verzorgen de transfers van- en naar het vliegveld en nemen je mee naar te gekke feesten! Natuurlijk zijn ook de toernooien en de Derde Helft inbegrepen. Wil je meer informatie, check dan onze website: https://www.sporteventz.nl of download de brochure, zodat je deze met jouw team kunt delen: https://www.sporteventz.nl/brochure/.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×