fbpx

Spanje volleybal kampioenschap 

Altijd al eens mee willen doen aan een volleybal kampioenschap in het buitenland? Dan is hier je kans. Sporteventz organiseert elk jaar in mei de Costa Brava Volleybal Cup. Een gezellig volleybaltoernooi gecombineerd met een uitgebreid feestprogramma. Alle overwinningen en verliezen worden gevierd na de wedstrijden met de 3e helft en ’s avonds worden de prijzen uitgereikt tijdens de gezellige feestjes. Zo´n weekend klinkt natuurlijk als muziek in de oren bij veel sporters. Echter is dat niet het geval als het op de organisatie ervan aankomt. Gelukkig neemt Sporteventz dit graag voor jullie uit handen! Dat is dan ook de reden waarom Sporteventz begonnen is met de Costa Brava Volleybal Cup te organiseren. Het kampioenschap in Spanje voor alle volleyballers. Dit Spanje volleybal kampioenschap biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gezelligste feesten. 

Costa Brava Volleybal Cup 

Voor een onvergetelijk volleybal weekend moeten jullie bij de Costa Brava Volleybal Cup zijn! Dit gezellig georganiseerde toernooi heeft meer te bieden, dan alleen volleybal. Op donderdag begint het weekend al met een gezellig welkomstdiner waar alle teams bij aanwezig zijn. Aansluitend vindt het openingsfeest plaats in een gezellige feestlocatie waar alle teams worden voorgesteld. Op vrijdag wordt voor het eerst gespeeld tijdens het grasvolleybal toernooi. Alle wedstrijden duren max. 15 minuten en er wordt 6×6 gespeeld. Op zaterdag vindt het beachvolleybal toernooi plaats waar 3×3 gespeeld wordt. Na beide toernooien koelen we af tijdens de 3e helft op een gezellige lokatie waar we een biertje kunnen drinken, wat karaoke kunnen zingen of het zwembad in kunnen duiken. Op vrijdag- en zaterdagavond worden de prijzen uitgereikt van de wedstrijden van die dag tijdens de gezellige thema feesten. Afsluiten doen we elke avond in 1 van de mooiste clubs van Lloret de Mar. 

Naast het complete programma organiseert Sporteventz ook leuke activiteiten, die jullie samen met jullie team kunnen ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn: een citytrip zijn naar Barcelona, de relaxte recovery cruise of een dagje adrenaline kicken in Waterworld. De accommodatie kiezen jullie zelf. Sporteventz biedt allerlei soorten appartementen aan als eenvoudige appartementen, appartementen aan de strip en moderne appartementen. Maar je kunt ook kiezen voor een fijn 3- of 4- sterren hotel of een luxe privé villa. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams. die bestaan uit vrienden, studenten, senioren en ex-volleyballers doen mee met de Costa Brava Volleybal Cup. 

Sporteventz

Sporteventz zorgt ervoor dat jullie volleybal vakantie tot in de puntjes verzorgd is. Dit maken zij waar door alle ervaring die zij met de jaren hebben opgebouwd. De Costa Brava Cup toernooien zijn bedacht voor teams teams die meer willen dan alleen volleybal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in dit Spanje volleybal kampioenschap georganiseerd door Sporteventz? Kijk dan snel verder en vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, of neem contact op met Sporteventz. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×