fbpx

Spanje volleybal evenementen

Als echte volleyballers zijn jullie natuurlijk altijd op zoek naar leuke volleybal evenementen. Nu vind je die in Nederland genoeg. Maar hoe leuk zou het zijn om een keer in Spanje te volleyballen. Meedoen aan een toernooi in het buitenland is natuurlijk wel echt een mooie ervaring. Daarom organiseert Sporteventz de Costa Brava Volleybal Cup. Zo hoeven jij en je team bijna niks zelf te regelen en kunnen jullie eindelijk met zijn allen meedoen aan een te gek volleybal weekend in het buitenland. Sporteventz neemt alles uit handen voor jullie, zodat jullie alleen nog maar naar Spanje hoeven te komen en te genieten. De Costa Brava Volleybal Cup vindt elk jaar in mei plaats in het zonnige Lloret de Mar en biedt alles voor een sportief en gezellig weekend. Het is een perfecte combinatie van volleyballen en de gaafste feesten. 

Costa Brava Volleybal Cup

Tijdens dit gezellige weekend doe je mee aan 2 verschillende toernooien. Het 6×6 grasvolleybal toernooi op vrijdag en het 3×3 beachvolleybal toernooi op zaterdag. Naast het volleyballen worden er ook hele gezellige feesten georganiseerd, die elk een ander thema zullen hebben. En natuurlijk ook de fantastische 3e helft meteen na de wedstrijden. Nederlandse dj’s zwepen de sfeer nog even aan tijdens de avonden en de avonden worden afgesloten in één van de mooie clubs, die je in Lloret de Mar kunt vinden.

Naast het Costa Brava Volleybal Cup programma biedt Sporteventz ook leuke extra activiteiten aan, die jullie naast het volleybaltoernooi kunnen ondernemen. Dit kan een citytrip zijn naar Barcelona met bijvoorbeeld een leuke fietstour door de stad, een  relaxte recovery cruise of een dagje adrenaline kicken in het waterpark Waterworld. Qua accommodatie hebben jullie de vrijheid om iets te kiezen dat bij jullie past. Sporteventz biedt verschillende soorten appartementen, zoals eenvoudige en goedkope appartementen, maar ook appartementen direct aan de uitgaan strip en moderne appartementen. Wil je liever iets meer luxe, dan kun je kiezen uit 3 of 4 sterren hotels of zelfs privé villa’s. Het volleybaltoernooi is toegankelijk voor iedereen. Vrouwenteams, mannenteams, gemixte teams, die bestaan uit vrienden, familie, studenten, senioren, ex-volleyballers en volleyballers die nog steeds wekelijks spelen doen mee aan dit toffe weekend.  

Sporteventz

Door je volleybal uitje te laten organiseren door Sporteventz, zul je onvergetelijke herinneringen creëren. Sporteventz is begonnen met de Costa Brava Volleybal Cup om teams die graag in het buitenland willen volleyballen en meer willen dan alleen volleyballen te kunnen voorzien van een geniaal teamuitje. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw spectaculaire volleybalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Geïnteresseerd in dit toffe weekend samen met jouw team georganiseerd door Sporteventz ? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×