fbpx
Origineel teamuitje

Origineel teamuitje

Zijn jij en je team/vriendengroep op zoek naar een origineel teamuitje? Sporteventz helpt je graag bij het vinden en organiseren van dit uitje. Of je er nu voor kiest om naar een escaperoom te gaan of op een elektrische step de stad te verkennen. Wat je ook kiest of doet, Sporteventz regelt het samen met jullie. Daarnaast zorgt Sporteventz ook voor de accommodatie in zowel binnen- als buitenland. 

Orgineel teamuitje in Nederland

Toffe en originele teamuitjes vindt je ook in Nederland! Sporteventz helpt jou en je team bij het zoeken van het uitje dat bij jullie past. Houden jullie van voetbal en zouden jullie hier een twist aan willen geven? Speel dan bubbel voetbal! Ren, bots en lach tijdens dit gekke partijtje voetbal. Willen jullie meer iets relaxt doen met een biertje in de hand, kies dan voor een pubquiz of silent disco! Jouw team zal enorm genieten van de gezelligheid! Hebben jullie zelf leuke ideeën of wensen, laat het ons dan vooral weten dan houden wij hier rekening mee en gaan wij op zoek naar een teamuitje dat bij jullie past.

Origineel teamuitje in Spanje

Een origineel en tof teamuitje in Spanje is de Costa Brava Cup! Bij dit gezellig georganiseerde voetbaltoernooi kun je genieten van de grootste 3e helft, zon, zee, strand, en natuurlijk vele feesten. Buiten het toernooi zijn er hier ook andere activiteiten te doen, zoals naar een waterpark gaan of de stad Barcelona bezoeken, kies je liever voor iets rustigers, ga dan mee met de recovery Cruise. Relax, geniet en duik heerlijk het water in.  Verzamel je team bij elkaar en plan jullie originele uitje naar het zonnige Spanje. Sporteventz helpt jullie graag bij het organiseren en plannen!

Een origineel teamuitje organiseren in binnen- of buitenland met je sportteam/vriendengroep? Dat kan samen met Sporteventz! Kijk snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jullie teamuitje.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×