fbpx

Origineel teamuitje

Het voetbalseizoen zit er weer op, dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: teamuitje! Maar wat ga je doen? Je wilt natuurlijk wel een gezellig en origineel teamuitje. Jarenlang achter elkaar paintballen en survivallen begint natuurlijk een keer te vervelen. Sporteventz is een ster in het organiseren van originele teamuitjes, daarom geven we je graag een paar tips om jouw voetbalseizoen op een originele manier af te sluiten. 

Tip 1. Costa Cup!

Om maar gelijk met het origineelste en leukste teamuitje ooit in huis te vallen: De Costa Brava en Costa Dorada Cup aan de Spaanse Costa! Dit fantastische uitje begint op donderdag met een loting ceremonie, waarna je op vrijdag het toernooi speelt met aansluitend een gigantisch derde helft feest. ‘s Avonds ben je natuurlijk te vinden op de strip van Lloret de Mar of Salou, afhankelijk van welke Cup jij kiest. Op zaterdag slaap je uit en kom je bij van je kater tijdens een cruise op de catamaran, een citytrip naar Barcelona of zonnend op het strand of beachbar. Ook ‘s avonds barst het feest voor de laatste keer los en zondags pak je je koffers weer om terug naar huis te gaan. 

Tip 2. Escape room 

Of je nu een midweek, weekend of een dagje weggaat, een leuke activiteit voor tijdens het teamuitje is een escape room. Dit spannende spel is door heel Nederland, en soms zelfs buitenland, te organiseren dus ook bij jullie in de buurt. Een escaperoom speel je met of tegen elkaar. Hier komt dus veel teamwork bij kijken! 

Tip 3. Solex race

Ook dit originele uitje is gericht op teamwork, creativiteit en snelheid! Splits je team in meerdere groepjes en de race kan beginnen. Nadat je met je team de route uitgevogeld hebt kun je op weg naar de eerste spel locatie. Komen jullie na al het sport en spel als eerste aan op de laatste locatie? Dan zijn jullie de officiele winnaars!

Tip 4. Waar is de mol?

Op zoek naar iemand die zich ergens in dezelfde stad begeeft als jullie, dat is spannend! Na veel vragen, opdrachten en aanwijzingen kom je steeds dichter bij de oplossing van grote vraag ‘Waar is de mol?’. Wie van de teams vindt de mysterieuze mol als eerste?

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×