fbpx
Origineel teamuitje

Origineel teamuitje

Wil je een origineel teamuitje volledig naar jouw eigen wensen ingevuld? Dat kan! Bij Sporteventz luisteren we naar de wensen van jou en je team en zorgen we voor een teamuitje waar jullie met plezier op terug kunnen kijken. 

Voorbeelden origineel teamuitje bij Sporteventz

Kies je voor een origineel teamuitje bij Sporteventz, dan is dit ook origineel! Wat een teamuitje bij Sporteventz zo origineel maakt is dat je inspraak hebt over hoe wij jouw teamuitje organiseren. Dit geldt voor de locatie, de accommodatie, de periode en meer. 

Zo kan je kiezen voor de prijstopper van Sporteventz: een appartement met zwembad in Lloret de Mar. Dichtbij het strand en op loopafstand, kroegen en clubs. Wll je liever in Nederland blijven? Dat kan ook. Kies dan voor een privé groepsaccommodatie waar je samen met je team kan relaxen. Deze ligt in de stad of dichtbij een stad zodat er altijd activiteiten te doen zijn.

Praktische informatie origineel teamuitje

Er gaan natuurlijk voorbereidingen vooraf aan het teamuitje. Zo kan je een teamuitje tot 2 maanden van tevoren boeken. Het is aan te raden om vroeg te boeken, aangezien er kans is dat de vliegtickets niet meer beschikbaar zijn en de accommodaties volgeboekt zijn. 

Heb je interesse in een teamuitje, dan krijg je eerst van ons een offerte. Als de hoofdboeker hiermee akkoord gaat, krijgt hij/zij een factuur. 50% hiervan moet binnen 3 dagen betaald zijn en het overige bedrag uiterlijk 4 weken na de verzending van de factuur. 

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Naast de teamuitjes, kan je bij Sporteventz ook terecht voor de Costa Cups (in Salou of Lloret de Mar). Een Costa Cup houdt in: de grootste derde helft in Spanje gecombineerd met een gezellig voetbaltoernooi en een 4-daags programma met activiteiten en feesten. Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid en dat ga je zeker zien!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×