fbpx
Mannenweekend

Mannenweekend

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor een mannenweekend.  Sporteventz is de perfecte organisatie die jullie hiermee kan helpen om mannenweekend te organiseren. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen of volleyballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar biertjes te drinken? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz om er het beste mannenweekend ooit van te maken!

Waar kun je heen?

Sporteventz is voor jullie mannenweekend gespecialiseerd in locaties in Spanje en in Nederland. Zoals bijvoorbeeld de Costa Brava Voetbal Cup en de Costa Brava Volleybal Cup. Dit goed georganiseerde voetbal of volleybaltoernooi waar je ook kunt genieten van de gezelligste 3e helft in Spanje, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten vindt plaats in Lloret de Mar. Maar daarnaast biedt Sporteventz ook mannenweekenden en/of teamtrips aan naar bijvoorbeeld Barcelona, Salou, Mallorca, Calella, Valencia  en Madrid.

Ook in Nederland kan Sporteventz mannenweekenden aanbieden op verschillende locaties. Voor een locatie in Nederland kun je kiezen tussen de stad, de natuur of het water. Dit ligt natuurlijk aan de activiteiten die je wilt gaan doen. Elke locatie heeft zijn eigen voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. Wanneer jullie perfecte locatie voor het mannenweekend er niet bij zit, helpt Sporteventz graag met zoeken naar de locatie die past bij jullie wensen. 

Wat te doen tijdens het mannenweekend?

De activiteiten tijdens een mannenweekend zijn natuurlijk niet weg te denken. Tijdens de eerder genoemde Costa Brava Cup kunnen nog veel leuke activiteiten worden bijgeboekt. Hierbij kan gedacht worden aan een City Trip naar Barcelona, een fietstour in Barcelona, Waterworld of een Recovery Cruise. Ook tijdens de andere trips kunnen leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een stapavond, boogschieten, painballen, mountainbiken, een boottocht of een escape room. Wanneer jullie zelf leuke ideeën hebben voor activiteiten tijdens jullie mannenweekend, laat het weten en Sporteventz gaat voor jullie op zoek. 

Lijkt jou een mannenweekend met Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×