fbpx
Mannenweekend huisje 

Mannenweekend huisje 

Iedere man vindt het leuk om eens in de zoveel tijd gezellig op mannenweekend te gaan in een leuk huisje. Leuke activiteiten doen, gezellig bier drinken en er een onvergetelijk weekend van maken. Alleen het organiseren ervan is vaak wat minder in trek bij de mannen. Gelukkig wilt Sporteventz jullie daar heel graag bij helpen. Sporteventz organiseert het perfecte mannenweekend, met veel leuke opties voor activiteiten. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke mannenweekenden met huisje van Sporteventz en geef de organisatie helemaal uit handen. 

Mannenweekend – huisje in Spanje

Voor een mannenweekend met een huisje in Spanje zitten jullie hier zeker op de juiste plek. Sporteventz is gespecialiseerd in team- en vriendenweekenden naar Spanje en heeft daar inmiddels al heel wat ervaring opgedaan. Een voorbeeld van een groot mannenweekend in Spanje is de Costa Brava Cup in Lloret de Mar. Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. De huisjes voor dit mannenweekend kunnen variëren van een (luxe) appartement met of zonder zwembad tot een (vier sterren) hotel of villa. Ook kunnen jullie kiezen om naar een andere locatie te gaan in Spanje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Mallorca, Barcelona, Madrid, Salou of iets wat past bij jullie wensen voor het beste mannenweekend met huisje. 

Mannenweekend – huisje in Nederland 

Willen jullie voor jullie mannenweekend met huisje toch liever in Nederland blijven? Dat is geen probleem voor Sporteventz! Ook in Nederland zijn zij bekend met de mooiste huizen en leukste activiteiten. Voor het huis voor jullie mannenweekend kunnen jullie je voorkeur aangeven voor de stad, de natuur of het water.

Jullie mannenweekend met huisje dat voldoet aan al jullie wensen organiseren samen met Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw teamweekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×