fbpx
Mannenweekend buitenland 

Mannenweekend buitenland

Altijd al eens op mannenweekend naar het buitenland gewild? Sporteventz staat graag voor jullie klaar om alles tot in de puntjes voor jullie te verzorgen. Sporteventz organiseert het perfecte mannenweekend in het buitenland, met veel leuke opties voor activiteiten. Zit jij in een team of vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar biertjes te doen? Schrijf je dan nu in voor één van de leukste mannenweekenden in het buitenland van Sporteventz en geef de organisatie helemaal uit handen. 

Costa Brava Cup

De Costa Brava Cup is één van de tofste mannenweekenden in het buitenland die je je maar kan voorstellen. De Costa Brava Cup is in juni en speelt zich af in Lloret de Mar in Spanje. Bij dit georganiseerde voetbaltoernooi kun je ook genieten van de grootste derde helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. De accommodaties voor dit mannenweekend kunnen variëren van een eenvoudige appartementen tot nieuwe modernere appartementen of van een drie sterren tot een vier sterren superieur hotels. En zelfs privé villa’s behoren tot de opties. Qua activiteiten kunnen jullie denken aan een dagje waterpark, een stedentrip naar Barcelona + een bezoek aan het stadion van FC Barcelona of een recovery cruise. Voor een onvergetelijk mannenweekend in het buitenland is de Costa Brava Cup zeker het overwegen waard. 

Spanje

Ook zijn er nog andere opties voor jullie mannenweekend in het buitenland. Sporteventz is niet alleen goed in het organiseren van voetbal toernooien, maar is gespecialiseerd in heel Spanje. Wanneer jullie wensen hebben om op mannenweekend te gaan naar Barcelona, Mallorca, Madrid, Salou of een andere locatie willen zij dit ook met veel enthousiasme voor jullie regelen. Zij denken graag mee over alle eisen om zo een perfect passend mannenweekend in het buitenland voor jullie waar te maken!

Jullie mannenweekend in het buitenland uit handen laten nemen door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact met ons op of boek meteen jouw teamweekend! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×