fbpx

Mannenweekend België

Ben jij ook toe aan een mannenweekend, dan is België de place to be voor jou en jouw vrienden! Ieder team of vriendengroep kan wel een keer een mannenweekend gebruiken. Van een teambuilding uitje tot aan een chill weekendje weg. Sporteventz helpt jullie hier graag bij. Sporteventz organiseert samen met jullie het perfecte uitje naar België, Nederland of een ander Europees land. Van de verschillende activiteiten tot aan de accommodatie. Roep je vrienden bijeen en plan samen met Sporteventz jullie mannenweekend weg! 

Activiteiten mannenweekend België

Om jullie mannenweekend in België compleet te maken is het leuk om verschillende activiteiten te plannen! Sporteventz bekijkt samen met jullie wat de leukste activiteiten zijn in België die passen bij jouw team of vriendengroep! Van mountainbiken in de Belgische bossen tot aan een escape room in de stad. Jij kiest, wij regelen! Sporteventz checkt alle mogelijkheden om jullie mannenweekend tot in de puntjes te regelen. Heb je zelf een leuk idee, laat het ons weten en wij gaan aan de slag! 

Accommodaties in België 

Een fijne en verzorgde accommodatie is natuurlijk deel van jullie mannenweekend in België. Van de stad, natuur tot aan het water, Sporteventz gaat op zoek naar de beste accommodatie voor jullie. Alles wordt tot in de puntjes voor jullie geregeld, het enige wat jullie nog moeten doen is je bier inladen en gaan! Er bestaan een hele hoop verschillende accommodaties, sommige hebben een eigen bar waar andere weer goed scoren op locatie. Er is voor iedere groep wel een perfecte locatie te vinden. Kortom, laat ons weten wat jullie wensen zijn en Sporteventz gaat aan de slag om jullie mannenweekend in België onvergetelijk te maken!

Costa Brava Cup

Een keer echt een tof mannenweekend? Kies dan een keer voor de Costa Brava Cup. Dit weekend draait om gezelligheid, feesten en een heel klein beetje voetbal. 3 Dagen lang is er een mooi feestprogramma voor jullie geregeld, waaronder de grootste 3e helft in Spanje, een gezellig voetbal toernooitje en elke dag feest zowel overdag als ’s avonds. Samen met een heleboel andere gezellige mensen wordt dit een weekend om nooit meer te vergeten. En dat allemaal onder de Spaanse zon. Klinkt dat naar meer? Check dan snel alle details https://www.sporteventz.nl/costa-brava-cup/.

Jullie mannenweekend uit handen laten nemen door Sporteventz? Kijk dan snel verder voor de mogelijkheden, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact met ons op of boek meteen jullie weekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×