fbpx
Mannenweekend Ardennen

Mannenweekend Ardennen

Samen met je team/vriendengroep een te gek mannenweekend naar de Ardennen? Sporteventz staat voor jullie klaar om dit weekend samen met jullie te organiseren. Staan de woorden sport, spanning en avontuur bij jullie centraal? Dan is de Ardennen echt iets voor jullie om als team of vriendengroep heen te gaan. Leer elkaar nog beter kennen door de verschillende teambuilding activiteiten die Sporteventz voor jullie heeft gepland. Naast de activiteiten, verzorgt Sporteventz ook de accommodatie. Dit betekent dat jullie zonder al te veel gedoe van een ultiem mannenweekend kunnen gaan genieten. Trommel je vrienden bij elkaar en boek nu samen met Sporteventz jullie mannenweekend naar de Ardennen. 

Activiteiten in de Ardennen

Jullie mannenweekend in de Ardennen is natuurlijk niet compleet zonder actief samen aan de slag te gaan. De Ardennen staat bekend om zijn bosrijke gebieden. Aan activiteiten geen gebrek dus! Van samen mountainbiken, kanoën tot aan klimmen en abseilen in de bossen. Sporteventz gaat aan de slag om op zoek te gaan naar de beste activiteiten die passen bij jullie wensen. Geniet na een avontuurlijke dag samen na met een heerlijk Belgisch biertje bij het kampvuur. 

Accommodaties in de Ardennen

Bij jullie mannenweekend in de Ardennen hoort ook een fijne accommodatie. Na een drukke en actieve dag is het fijn om thuis te komen in een plek die bij jullie past. Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van de beste accommodatie die past bij jullie wensen. Van een grote villa tot aan een gezellig huisje, wat je ook kiest, Sporteventz zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Sla de kratten bier in en geniet volop van het avontuur en de natuur die de Ardennen te bieden heeft. Wat jullie ook kiezen, Sporteventz zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijk tijd zullen beleven.  

De organisatie van jullie mannenweekend in de Ardennen uit handen laten nemen door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op. Mochten jullie interesse hebben in het gezelligste mannen weekend van het jaar, kijk dan even naar de Costa Brava Cup. Het ultieme weekend voor jouw team of vriendengroep. Een gezellig georganiseerd weekend met een beetje voetbal, een compleet feestprogramma, zon, zee en strand én de grootste derde helft in Spanje! Meer informatie hierover vind je ook op onze website https://www.sporteventz.nl/costa-brava-cup/

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×