fbpx
Mannenweekend Ardennen

Mannenweekend Ardennen

Samen met je team/vriendengroep een te gek mannenweekend naar de Ardennen? Sporteventz staat voor jullie klaar om dit weekend samen met jullie te organiseren. Staan de woorden sport, spanning, avontuur en natuurlijk bier bij jullie centraal? Dan is de Ardennen echt iets voor jullie om als team/vriendengroep heen te gaan. Leer elkaar nog beter kennen door de verschillende teambuilding activiteiten die Sporteventz voor jullie heeft gepland. Naast de activiteiten, verzorgt Sporteventz ook de accommodatie. Dit betekent dat jullie zonder al te veel gedoe een ultiem mannenweekend kunnen organiseren. Trommel je vrienden bij elkaar en boek nu samen met Sporteventz jullie mannenweekend naar de Ardennen. 

Activiteiten mannenweekend in de Ardennen

Jullie mannenweekend in de Ardennen is natuurlijk niet compleet zonder actief samen aan de slag te gaan. De Ardennen staat bekend om zijn bosrijke gebieden. Aan activiteiten geen gebrek dus! Van samen mountainbiken, kanoën tot aan klimmen en abseilen in de bossen. Sporteventz gaat aan de slag om op zoek te gaan naar de beste activiteiten die passen bij jouw team/vriendengroep. Geniet na een avontuurlijke dag na met een heerlijk Belgisch biertje bij het kampvuur. 

Accommodaties mannenweekend in de Ardennen

Bij jullie mannenweekend in de Ardennen hoort ook een fijne accommodatie. Na een drukke en actieve dag is fijn om thuis te komen in een plek die bij jullie past. Sporteventz helpt jullie graag bij het vinden van de beste accommodatie die past bij jullie wensen. Van een grote villa tot aan een gezellig huisje, wat je ook kiest, Sporteventz zorgt dat alles tot aan de puntje geregeld is. Sla de kratten bier in en geniet volop van het avontuur en de natuur die de Ardennen te bieden heeft. Wat jullie ook kiezen, Sporteventz zorgt ervoor dat jullie een onvergetelijk tijd zullen beleven.  

Jullie mannenweekend in de Ardennen uit handen laten nemen door Sporteventz? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jullie weekend!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×