fbpx
Leukste teamuitjes

Leukste teamuitjes

Zit het voetbal of volleybal seizoen er al weer op? Of zijn jullie midden in het seizoen toe aan een leuk teambuilding uitje voor het hele team? Sporteventz helpt jullie graag een handje bij het plannen van jullie toffe teamuitje! Allereerst is het belangrijk om in kaart te brengen wie er allemaal mee gaan en wat het budget is. Daarna zijn we ready! 

Eén en al feest!

Willen jullie een teamuitje waar je naast voetballen of volleyballen ook helemaal uit je dak kunt gaan? Dan is de Costa Brava Cup het perfecte uitje voor het hele team! Wat is er leuker dan een weekend lang vermaak tijdens dit gezellige voetbaltoernooi (in juni) of volleybaltoernooi (in mei), de te gekke Derde Helft party’s, de leukste dagactiviteiten zoals een boottocht of Waterworld en natuurlijk het nachtleven van Lloret de Mar. Roep al je teamgenoten bij elkaar en plan dat uitje snel! Lees hier meer over de Costa Brava Cup https://www.sporteventz.nl

Hard voor weinig, nooit chagrijnig!

Tijdens jullie teamtrip wat minder sporten en wat meer feesten? Dan is de teamtrip iets voor jullie. In overleg met het team kiezen we een te gekke locatie in binnen of buitenland waar jullie naast teambuilding activiteiten ook kunnen chillen en kunnen feesten. Kies voor het zonovergoten Albufeira, het bruisende Mallorca, de befaamde Costa Brava of het relaxte Salou en laat je sportkleding thuis! Dit leuke teamuitje staat namelijk helemaal in het teken van gezelligheid, late nachten en uitkateren op het strand. 

Deze teamtrip duurt meestal 4 dagen, maar kan desgewenst ook korter of langer. Sporteventz regelt alles van begin tot eind voor jullie! 

Leukste teamuitjes voor de echte fanatieke sporters

Een teamtrip waar je ook nog eens wat van leert? Ga dan samen met het team op trainingskamp in Nederland. Natuurlijk staat dit teamuitje in het teken van sporten, maar er is natuurlijk ook ruimte om de omgeving te ontdekken, lekker te relaxen en ‘s avonds een drankje te doen. Let wel op, ‘s ochtends word je weer (fris en fruitig) op het veld verwacht! Het ultieme teamuitje waar je samen sterker van wordt!  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het plannen van een leuk teamuitje? Download onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ of neem vrijblijvend contact met ons op! Samen gaan we op zoek naar een trip geheel naar jullie wens. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×