fbpx

Leuke voetbalteam uitjes

Inspiratie nodig voor leuke voetbalteam uitjes? Zoek niet verder! Wij hebben de 5 leukste uitjes voor je voetbalteam verzameld! 

1. Costa Brava Cup

Wat is er nou leuker dan met je hele team op voetbalreis te gaan tijdens je teamuitje? Een lang weekend dat in het teken staat van een beetje voetballen, chillen, zonnen, feesten en heel veel gezelligheid. Natuurlijk heeft het plannen van een voetbalreis heel wat voeten in aarde. Dus laten we jullie alvast op weg helpen: een te gekke voetbalreis naar de Costa Brava, oftewel Lloret de Mar?! Doe mee aan de Costa Brava Voetbal Cup in juni. Haal snel je teamgenoten over en plan deze te gekke voetbalreis. 

2. Airsoften

Heeft jullie keeper dit jaar te veel ballen doorgelaten? Zet hem in het konijnenpak tijdens jullie teamuitje airsoften! Of heeft de trainer dit jaar weer veel te veel geschreeuwd op het voetbalveld? Dan is hij natuurlijk het haasje! Airsoften is een ideaal en leuk uitje voor het hele team! Pluspunt: in bijna elke stad kan je airsoften, dus vast ook bij jullie in de buurt!

3. Escaperoom

Wie o wie is de slimste van jullie team?! Splits je team op en ga de strijd met elkaar aan! Of kies voor een concurrerend team van een andere club, nog spannender! Redden jullie het om binnen de tijd te ontsnappen uit de escaperoom? Natuurlijk kun je als afsluiter nog even flink napraten onder het genot van een biertje. 

4. Klimbos

Weer een sportief uitje, maar jullie zijn dan ook een voetbalteam. Kies eens voor een spannend uitje op hoogte! Het lijkt misschien niet moeilijk, maar probeer het maar eens! In bomen bungelen op grote hoogte is namelijk niet zo makkelijk als het lijkt! Rodelen, klimmen, klauteren en tokkelen, lekker buiten in de natuur! Misschien als afsluiter een lekkere barbecue? 

5. Workshop

Tijdens je teamuitje de creatieve geest tevoorschijn toveren? Kies dan voor een leuke kookworkshop! Sushi, tapas, Italiaans of een andere culinaire workshop. Hier komt pas echt teamwork bij kijken. Natuurlijk mag je achteraf al jullie gefabriceerde gerechten op eten. Een andere leuke workshop: pottenbakken of schilderen, ook hilarisch! Zet ze daarna neer of hang ze op in de voetbalkantine!

Genoeg ideeën opgedaan? Overtuigd dat Sporteventz jou kan helpen met dat leuke voetbalteam uitje? Download onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ of neem direct contact met ons op en we gaan aan de slag. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×