fbpx

Leuke teamuitjes

Zit het voetbalseizoen er al weer op? Of zijn jullie midden in het seizoen toe aan een leuk uitje voor het hele team? Sporteventz helpt jullie graag een handje bij het plannen van jullie te gekke teamuitje! Allereerst is het belangrijk om in kaart te brengen wie er allemaal mee gaan en wat het budget is. Daarna zijn we ready! 

Een en al feest!

Willen jullie een teamuitje waar je naast voetballen ook helemaal uit je dak kunt gaan? Dan is de Costa Cup het perfecte uitje voor het hele team! Wat is er leuker dan een weekend lang vermaak tijdens het georganiseerde voetbaltoernooi, de te gekke Derde Helft party, de leukste dagactiviteiten zoals citytrips of een boottocht en natuurlijk het nachtleven van Salou of Lloret de Mar. Roep al je teamgenoten bij elkaar en plan dat uitje snel! Lees hier meer over de Costa Brava Cup en de Costa Dorada Cup. 

Hard voor weinig, nooit chagrijnig!

Tijdens jullie teamtrip wat minder voetbal en wat meer feesten? Dan is de teamtrip iets voor jullie. In overleg met het team (en trainers) kiezen we een te gekke locatie in binnen of buitenland waar jullie naast teambuilding activiteiten ook kunnen chillen en kunnen feesten. Kies voor het zonovergoten Albufeira, het bruisende Mallorca, de befaamde Costa Brava of het relaxte Salou en laat je voetbalschoenen thuis! Dit leuke teamuitje staat namelijk helemaal in het teken van gezelligheid, late nachten en uitkateren op het strand. 

Deze teamtrip duurt meestal 4 dagen, maar kan desgewenst ook korter of langer. Sporteventz regelt alles van begin tot eind voor jullie! 

Voor de echte voetballers

Een teamtrip waar je ook nog eens wat van leert? Ga dan samen met het team op trainingskamp. Natuurlijk staat dit teamuitje in het teken van voetbal, maar er is natuurlijk ook ruimte om de stad te ontdekken, lekker te relaxen en ‘s avonds een drankje te doen. Let wel op, ‘s ochtends word je weer (fris en fruitig) op het veld verwacht! Het ultieme teamuitje waar je samen sterker van wordt!  

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het plannen van een leuk teamuitje? Neem vrijblijvend contact met ons op! Samen gaan we op zoek naar een trip geheel in jullie wens. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×