fbpx
Leuke teamuitjes

Leuke teamuitjes

Op zoek naar leuke teamuitjes om de teambuilding te versterken en om plezier te hebben? Sporteventz regelt jouw geniale teamuitje tot in de puntjes, waardoor je onbezorgd op vakantie kan gaan in Spanje of in Nederland. Jong of oud, vrouwen of mannen, grote groep of kleine groep, niks is Sporteventz te gek en iedereen kan dus genieten van een welverdiende (sportieve) vakantie!

Leuke teamuitjes op maat bij Sporteventz

Wanneer je kiest voor leuke teamuitjes staan gezelligheid, plezier en al jouw/jullie wensen centraal bij Sporteventz. De periode waarin je wilt gaan is geheel naar eigen keuze. Kies je het voorjaar, najaar, zomer of winter om een weekendje met zijn allen iets leuks te gaan doen? 

Wanneer je kiest voor een teamuitje in het buitenland houdt dat altijd in: inclusief vlucht, vervoer op bestemming van af de luchthaven en 3 dagen accommodatie. Wanneer je kiest voor een teamuitje in Nederland houdt dat in: 2 dagen accommodatie. Langer of korter kan natuurlijk altijd. Samen kijken we naar de ideale invulling.

Locaties

Sporteventz is gespecialiseerd in het organiseren van leuke teamuitjes in Nederland en Spanje. Welbekende bestemmingen doen het goed zoals: Lloret de Mar, Salou en Mallorca. In deze plaatsen kan volop gefeest worden en is dus vaak één van de grootste redenen voor toeristen om erheen te gaan. 

Er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen feesten en dit geldt voor alle plaatsen in Spanje en Nederland waar je naartoe gaat. Wanneer je een hotel of appartement boekt in of nabij een stad, zorgen wij ervoor dat er genoeg te doen is. Het bezoeken van clubs, kroegen en restaurants is dus allemaal mogelijk. 

Voorbeelden activiteiten

Bij Sporteventz kan je bij de leuke teamuitjes ook activiteiten bijboeken om de teambuilding te versterken. Het is natuurlijk altijd leuk om met je groepje plezier te maken. Enkele voorbeelden van zulke activiteiten zijn: paintballen, mountainbiken, escape room, boogschieten, kanoën, raften of een boottocht. Eigen ideeën zijn natuurlijk ook altijd welkom. Download snel de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×