fbpx
Leuke teamuitjes

Leuke teamuitjes

Op zoek naar leuke teamuitjes om de teambuilding te versterken en om plezier te hebben? Sporteventz regelt jouw geniale teamuitje tot in de puntjes, waardoor je onbezorgd op vakantie kan gaan in Spanje of in Nederland. Jong of oud, vrouw of man, niks is Sporteventz te gek en iedereen kan dus genieten van een welverdiende (sportieve) vakantie!

Leuke teamuitjes bij Sporteventz

Wanneer je kiest voor leuke teamuitjes staan gezelligheid, plezier en al jouw/jullie wensen centraal bij Sporteventz. De periode waarin je wilt gaan is geheel naar eigen keuze. Kies je het voorjaar of de zomer of het najaar en de winter om een weekendje met zijn allen iets leuks te gaan doen? 

Wanneer je kiest voor een teamuitje in het buitenland houdt dat altijd in: inclusief vlucht, vervoer op bestemming en 3 dagen accommodatie. Wanneer je kiest voor een teamuitje in Nederland houdt dat in: vervoer op bestemming en 2 dagen accommodatie. Langer of korter kan natuurlijk altijd. Samen kijken we naar de ideale 

Locaties voor leuke teamuitjes

Sporteventz is gespecialiseerd om leuke teamuitjes in Nederland en Spanje te organiseren. Welbekende bestemmingen doen het goed zoals: Lloret de Mar, Salou en Mallorca. In deze plaatsen kan volop gefeest worden en dus een van de grootste redenen voor toeristen om erheen te gaan. 

Er is natuurlijk veel meer te doen dan alleen feesten en dit geldt voor alle plaatsen in Spanje en Nederland waar je naartoe gaat. Wanneer je een hotel of appartement boekt in of nabij een stad, zorgen wij ervoor dat er genoeg te doen is. Het bezoeken van clubs, kroegen en restaurants is dus allemaal mogelijk. 

Voorbeelden activiteiten leuke teamuitjes

Bij Sporteventz kan je bij de leuke teamuitjes ook activiteiten bijboeken om de teambuilding te versterken. Het is natuurlijk altijd leuk om met je groepje plezier te maken. Enkele voorbeelden van zulke activiteiten zijn: paintballen, mountainbiken of een boottocht. Eigen ideeën zijn ook altijd welkom. 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×