fbpx

Internationaal voetbaltoernooi 

Altijd al eens samen met je team in het buitenland willen voetballen? Dan is een internationaal voetbaltoernooi echt iets voor jullie! Sporteventz organiseert elk jaar twee te gekke voetbaltoernooien in het zonovergoten Spanje. Je speelt een te gek toernooi tegen deelnemers uit Nederland, België, Spanje en andere landen. Het toernooi sluiten we op een passende wijze af met het 3e helft feest op een te gekke buitenlocatie. 

Waarom kiezen voor een internationaal voetbaltoernooi?

Natuurlijk komt iedereen naar het voetbaltoernooi om te voetballen en om naar huis te gaan met die felbegeerde beker. Toch merken we dat er ook een hele hoop teams speciaal voor de Beste Derde Helft komen, en dat begrijpen wij! Dit weekend staat namelijk niet voor niets in het teken van voetbal, zon, vrienden, dansen, drinken, uitgaan en ultiem chillen. 

Wat neem je mee naar het voetbaltoernooi in het buitenland?

Je gaat op internationaal voetbaltoernooi. Mega vet! Maar wat moet je allemaal meenemen op reis? Allereerst mogen je voetbalschoenen natuurlijk niet vergeten worden. Gelukkig zijn de meeste voetballers of voetbalsters bedachtzaam, dus deze worden nauwelijks vergeten. Daarnaast is het handig om voldoende droge, warme en korte kleding mee te nemen. Soms kan het overdag warm zijn, maar ‘s avonds op het terras erg afkoelen. Verder zijn slippers, zonnebril, toiletspullen en zonnebrand, zwemkleding, sport- en een leuke stapoutfit geen overbodige luxe tijdens het voetbaltoernooi. 

Het internationale voetbaltoernooi van Sporteventz: De Costa Cup!

Zoals eerder genoemd organiseerd Sporteventz elk jaar twee internationale voetbaltoernooien. De Costa Dorada Cup en de Costa Brava Cup, beiden aan de Spaanse kust. Na het toernooi en het 3e helft feest ga je samen met je team terug naar jullie accommodatie, waar je je opfrist voor de avond. De avond staat namelijk in het teken van de uitreiking en natuurlijk dansen, sjansen, zingen en drinken! Tegen de ochtend lig je eindelijk in bed en slaap je uit tot het middaguur. Daarna is de keuze aan jullie! Kiezen jullie voor een citytrip naar Barcelona, een uit-katercruise op een catamaran of gaan jullie hangen en zonnen op het strand? Kortom: vakantiemodus aan! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×