fbpx
Inspiratie vriendenweekend 

Inspiratie vriendenweekend 

De inspiratie voor een vriendenweekend is soms ver te zoeken. Alle leuke plekken hebben jullie al gezien en alle leuke activiteiten hebben jullie al gedaan. Toch is er nog een manier om leuke inspiratie op te doen voor jullie vriendenweekend, namelijk met Sporteventz! Alle uitjes van Sporteventz zijn op maat verzorgd en staan garant voor plezier en gezelligheid. 

Vriendenweekend in Spanje

Sporteventz is gespecialiseerd in vriendenweekenden in Spanje en heeft daar veel ervaring mee. Een geniaal teamuitje in Spanje is de Costa Brava Cup. Dit is een weekend vol feest en een beetje voetbal. Naast het gezellige voetbaltoernooi biedt de Costa Brava Cup ook een fantastische 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een volledig avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. De Costa Brava Cup vindt plaats in Lloret de Mar in juni en is bedoeld voor iedereen, mannen, vrouwen, voetballers en niet-voetballers. Tijdens dit weekend kun je ook kiezen voor leuke andere activiteiten zoals een stedentrip, een fietstocht, een waterpark of een cruise om bij te komen van alle nachtelijke activiteiten. Naast dit toernooi organiseert Sporteventz ook hele leuke andere tripjes in Spanje naar bijvoorbeeld Barcelona, Mallorca, Salou of Valencia. 

Vriendenweekend in Nederland 

Ook voor een vriendenweekend in Nederland kun je goede inspiratie opdoen bij Sporteventz. Zij zorgen voor een accommodatie helemaal naar wens van de groep. Vooraf kunnen jullie aangeven of jullie de accommodatie graag in de stad hebben liggen, in de natuur of juist aan het water. Alle accommodaties die Sporteventz aanbiedt in Nederland hebben zo zijn voordelen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccommodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor jullie vriendenweekend? Kijk dan de rest van de website even door of vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/. Ook kun je contact opnemen met Sporteventz, dan helpen zij jou persoonlijk met jullie vriendenweekend. Of ben je al verkocht voor een van de georganiseerde weekenden van Sporteventz, boek deze dan ook op de website!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×