fbpx
Groepsaccomodaties 

Groepsaccomodaties 

De groepsaccommodatie bij een groepsreis wordt erg belangrijk gevonden. Ook bij Sporteventz zal er hier veel aandacht aan worden gegeven. Sporteventz organiseert het perfecte weekendje weg, in veel leuke verschillende groepsaccommodaties. Zit jij in een team/vriendengroep die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de leuke weekendjes weg van Sporteventz. 

Eisen groepsaccommodatie 

Sporteventz regelt een groepsaccommodatie die past bij jouw eisen en wensen. Zij hebben meerdere grote groepsaccommodaties in zijn assortiment zitten, maar als er geen een bij zit die past bij jouw wensen gaat Sporteventz gewoon voor jou op zoek. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je alleen met jouw groep in een accommodatie zit, of ook met meerdere gezellige groepen. Sommige groepsaccommodaties hebben een eigen bar waar jullie tot in de late uurtjes zelf biertjes kunnen tappen, terwijl andere groepsaccomodaties weer een locatie midden in een bruisende stad hebben. 

Locaties groepsaccommodaties

Sporteventz is gespecialiseerd in reizen naar Spanje of binnen Nederland. De Costa Brava Cup is een van de grote groepsreizen die Sporteventz organiseert in Lloret de Mar. Bij deze reis is er ook keuze in groepsaccommodaties. Dit kan van een standaard appartement of hotelkamer oplopen tot een luxe appartement, een 4 sterren hotel of zelfs een villa. Daarnaast zijn er in Spanje nog verschillende groepsaccommodaties mogelijk, zoals appartementen/hotels/villa’s in Lloret de Mar/Barcelona/Salou/Mallorca. Ook in Nederland zijn er verschillende groepsaccommodaties beschikbaar. Hierbij kan je kiezen tussen de stad, in de natuur of aan het water. Zo vinden jullie precies iets dat bij jullie past. Wanneer de locatie voor jullie accommodatie die jullie zoeken niet in het assortiment zit van Sporteventz, denken zij graag mee voor iets anders. 

Lijkt jou een groepsaccommodatie met Sportevents heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan, neem contact op of boek meteen jouw vriendenweekend! 

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×