fbpx
Goedkope voetbalreizen 

Goedkope voetbalreizen 

Goedkope voetbalreizen zijn niet overal te vinden. Door met je voetbalteam iets leuks te doen, werk je goed aan de teambuilding en heb je daarnaast ook heel veel plezier. Zulke uitjes kunnen best wel wat kosten, maar gelukkig zijn er ook goedkopere voetbalreizen. Sporteventz organiseert het perfecte teamuitje, voor een betaalbare prijs. Zit jij in een team die het mooi vindt om een potje te voetballen, maar het daarnaast ook niet onbelangrijk vindt om te genieten van de zon en een paar drankjes te doen? Schrijf je dan nu in voor een van de goedkope voetbalreizen van Sporteventz, de Costa Brava Cup. 

Aanbod voetbalreizen

Sporteventz heeft een aanbod aan (persoonlijke) goedkope voetbalreizen. Allereerst is de Costa Brava Cup een topper van Sporteventz. Dit professioneel georganiseerde voetbaltoernooi in Lloret de Mar in juni is het geniale teamweekend dat jullie zoeken. Naast het voetbaltoernooi kun je ook genieten van een gezellige 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en een avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten. Dit weekend is geschikt voor iedereen: heren, dames, vriendenteams, studententeams, senioren, selectieteams enzovoort. Er zijn verschillende niveaus, waardoor je redelijk op eigen niveau kunt voetballent. Naast de goedkope voetbalreis Costa Brava Cup organiseert Sportevents ook teamtrips. Deze worden in Nederland of in het buitenland volledig georganiseerd door Sporteventz naar jullie wensen. 

Goedkope voetbalreizen – Sporteventz 

De goedkope voetbalreizen worden aangeboden door Sporteventz. Sporteventz is opgericht om een voetbaltoernooi te organiseren voor teams die meer willen dan alleen voetbal. Sporteventz zorgt ervoor dat ze jouw goedkope voetbalreis op welke manier dan ook onvergetelijk maken. Zij staan voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Jij hoeft alleen nog maar te genieten samen met jouw team of vriendengroep, voor de rest wordt alles voor jou geregeld! 

Lijkt jou een goedkope voetbalreis bij Sporteventz heel erg leuk? Kijk dan snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jouw reis! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×