fbpx
Gezellige teamuitjes

Gezellige teamuitjes

Zijn jij en je team/vriendengroep op zoek naar een gezellig teamuitje? Kijk dan nog even verder bij Sporteventz. Sporteventz biedt namelijk de leukste en gezelligste teamuitjes aan voor jullie! Geef al jullie wensen door en Sporteventz gaat aan de slag. Haal dus snel je groep bij elkaar en noteer alle wensen. Sporteventz zorgt dat jullie teamuitje op en top wordt geregeld! 

Gezellige teamuitjes in Nederland

Wanneer jij en je team/vriendengroep op zoek zijn naar een gezellig teamuitje, dan ben je bij Sporteventz aan het juiste adres. Houden jullie van spanning en een uitdaging? Kies dan voor een VR teamuitje. Probeer in teams van 4 of 5 personen de virtuele bommen te ontmantelen. Communicatie staat hier centraal! Kom in beweging met je team en maak tweetallen om te gaan tandemfietsen. Welk duo bereikt als eerste de finish en welke duo trakteert op een lekker koud biertje! Hebben jullie zelf een tof uitje ergens gezien? Laat het ons weten en wij gaan kijken of we dit voor jullie kunnen regelen. 

Teamuitjes in Spanje

Een gezellig teamuitje in Spanje bij uitstek DE Costa Brava Cup! Bij dit voetbaltoernooi en volleybaltoernooi kun je ook genieten van de gezelligste 3e helft, zon, zee, strand, en natuurlijk de verschillende teambuilding activiteiten. Buiten het toernooi zijn er hier ook andere activiteiten te doen, zoals naar een waterpark gaan of de stad Barcelona bezoeken. Andere toffe plekken voor teamuitjes is het bruisende Lloret de Mar, het relaxte Salou en het befaamde Mallorca. Alle plekken bieden ieder hun eigen toffe teamuitjes, ga bijvoorbeeld airsoften. Sporteventz helpt je graag bij het organiseren van dit gezellige teamuitje. Naast het organiseren van het teamuitje, zorgt Sporteventz ook voor het vervoer en de accommodatie. 

Een bijzonder teamuitje organiseren in het buitenland voor jou en je sportteam/vriendengroep? Dat kan samen met Sporteventz! Kijk snel verder, vraag de brochure aan https://www.sporteventz.nl/brochure/, neem contact op of boek meteen jullie teamuitje.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×