fbpx

Gezellig teamuitje

Wil je een gezellig teamuitje volledig naar jouw eigen wensen ingevuld? Dat kan! Bij Sporteventz luisteren we naar de wensen van jou en je team en zorgen we voor een teamuitje waar jullie met plezier op terug kunnen kijken. 

Voorbeelden teamuitje bij Sporteventz

Kies je voor een gezellig teamuitje bij Sporteventz, dan wordt het ook gezellig! Wat een teamuitje bij Sporteventz zo gezellig maakt is dat je inspraak hebt over hoe wij jouw teamuitje organiseren. Dit geldt voor de locatie, de accommodatie, de periode en meer. Dus jullie hoeven als team alleen nog maar te genieten en gezellig doen. Geef aan naar welk type accommodatie de voorkeur uitgaat of dat nu in het buitenland of in Nederland is. Willen jullie dichtbij het strand of middenin een bruisende stad zitten? Gaan voor een groepsaccommodatie of een luxe hotel? Ook kunnen jullie aangeven of jullie nog extra teambuilding activiteiten erbij te willen plannen. 

Praktische informatie voor een gezellig teamuitje

Er gaan natuurlijk voorbereidingen vooraf aan het teamuitje. Zo kan je een teamuitje tot 2 maanden van tevoren boeken. Het is aan te raden om vroeg te boeken, aangezien er kans is dat de vliegtickets niet meer beschikbaar zijn en/of de accommodaties volgeboekt zijn. Dus hoe later je boekt hoe minder keuze er is. Heb je interesse in een teamuitje, dan krijg je eerst van ons een offerte. Als de hoofdboeker hiermee akkoord gaat, krijgt hij/zij een factuur. 50% Hiervan moet binnen 3 dagen betaald zijn en het overige bedrag uiterlijk 4 weken na de verzending van de factuur. Kiezen jullie voor één van de Costa Brava Cups, dan moet er binnen 7 dagen een aanbetaling van 30% gedaan worden en het restant moet binnen 10 weken na boeking betaald worden. Kijk voor meer praktische informatie op onze website bij de FAQ https://www.sporteventz.nl/faq/.

Over Sporteventz

Sporteventz staat voor professionaliteit, sportiviteit, persoonlijk, snel, informeel en gezellig. Naast de teamuitjes, kan je bij Sporteventz ook terecht voor de Costa Brava Cups (voetbal en volleybal). Een Costa Brava Cup houdt in: de grootste derde helft in Spanje gecombineerd met een gezellig toernooi en een 4-daags programma met activiteiten en feesten. Sporteventz staat garant voor plezier en gezelligheid en dat ga je zeker zien! Lijk dit je wel wat, download dan de brochure op onze website en stuur deze rond binnen jouw team https://www.sporteventz.nl/brochure/.

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×