fbpx

F.A.Q.
TRAININGSKAMPEN

Accommodatie en boeking

Deadline boeken

Boekingen kunnen gemaakt worden tot 3 maanden voor vertrek. Door de complexiteit van trainingskampen en het maatwerk hebben we genoeg tijd nodig om de kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid van vluchten, voetbalvelden en accommodaties. Als je later boekt heb je meer kans op hogere prijzen van met name de vluchten of dat voetbalvelden geen beschikbaarheid meer hebben.

Extra dagen bijboeken

Voor trainingskampen is het altijd maatwerk. Bij een offerte aanvraag gaat Sporteventz altijd uit van 3 nachten. Mocht het gewenste aantal dagen afwijken, dan kan je dat doorgeven zodat Sporteventz dat mee kan nemen in de prijsofferte. Deze prijsofferte kan je tot de boeking definitief is altijd nog wijzigen. Soms kan Sporteventz zelf voorstellen om een extra dag toevoegen, de reden kan hiervoor zijn dat de vliegticket prijzen dan voordeliger uitvallen of omdat de gewenste accommodatie een minimaal aantal geboekte nachten eist.

Bijboeken van extra personen

Het bijboeken van extra personen kan meestal. Echter hangt dit wel af van de beschikbaarheid van de vluchten en de accommodatie. Als de vlucht vol zit, kan er uitgeweken worden naar een andere vlucht, maar dan zit er geen transfer meer inclusief bij, deze kan er wel apart bijgeboekt worden. 

Informatie over de accommodatie

Sporteventz werkt met veel verschillende accommodaties samen. Alle relevante informatie over de accommodatie tijdens jouw verblijf ontvang je op voorhand in de offerte van Sporteventz.

Alle prijzen op de website zijn vanaf prijzen. De prijzen zijn namelijk afhankelijk van het type accommodatie, die je kiest, de gewenste bezetting van de kamers/appartementen, maar ook van de vluchtprijzen.

Incheck en uitcheck tijden

De reguliere inchecktijd is vanaf 16:00 uur en de reguliere uitchecktijd is om 10:00 uur. Indien je een early check in of een late check out wilt kan je dit bij opmerkingen in je boeking aan te geven. Dit kan ook na de boeking nog aangevraagd worden. We vragen op jouw verzoek de early checkin of late check out aan bij de accommodatie. Als dit mogelijk is, dan zullen we dit bevestigen. Er kunnen kosten aan zijn verbonden. In de meeste accommodaties kan je wel jouw bagage in een daarvoor bestemde bagageruimte achterlaten.

Ontbijt en verzorging

Wil je elke ochtend gebruik kunnen maken van een ontbijt, kies dan voor een hotel. Alle hotels waar Sporteventz mee samenwerkt zijn inclusief ontbijt tenzij anders vermeld. Indien er andere wensen zijn voor wat betreft de verzorging hoort Sporteventz dit graag. Vaak kan Sporteventz je hierbij helpen.

Een upgrade naar half- of volpension of all-inclusive is vaak mogelijk bij zowel onze toernooien als onze trainingskampen en teamtrips. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan in je boeking of offerte aanvraag.

Handdoeken en linnengoed

Handdoeken en lakens zijn inclusief. In appartementen krijg je één set handdoeken voor het hele weekend en in hotels worden handdoeken dagelijks verschoond. Informatie hierover ontvang je later per e-mail.

Preferenties

Wil jij zeezicht? Of wil jij met je teamgenoten naast elkaar in een accommodatie verblijven? Wij gaan ons best voor je doen. Geef je preferentie aan in de boeking. Een preferentie is echter geen garantie. Wij zijn dan ook niet verplicht om dit na te komen. Natuurlijk doen wij altijd keihard ons best voor je om je preferentie te realiseren.

Borg

Bij appartementen en villa’s moet borg betaald worden. De borg wordt betaald tijdens de incheck of bij villa’s vooraf per bank transferentie. Als het appartement of de villa bij de uitcheck netjes wordt achtergelaten en er is geen overlast bezorgd tijdens het verblijf, dan ontvang je de borg weer terug. De borgkwestie is altijd een zaak tussen jou en de accommodatie. Sporteventz kan daarin alleen een bemiddelende rol spelen, maar is nooit verantwoordelijk.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting is inclusief de totaalprijs.


Algemene informatie

Wat meer informatie

Wil jij meer weten over onze producten? Druk dan op de brochure knop in de menubalk op onze website, dan ontvang je een brochure in jouw mailbox over het product waar je meer informatie over wilt. Heb je daarna nog vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen per mail info@sporteventz.nl. Je kan ons ook altijd telefonisch bereiken via Whatsapp of bel ons op +316 22 04 95 63. Wij helpen je graag!

De organisatie

Sporteventz is een product van Sporteventz 4 You S.L. Sporteventz 4 You staat als bedrijf ingeschreven bij de Spaanse Kamer van Koophandel (Registro Mercantil). Vandaar dat we een Spaanse bankrekening hebben en een Spaans btw-nummer. Wil je meer informatie hebben over ons bedrijf, kijk dan op de Over Ons pagina op onze website www.sporteventz.nl

Medische essentie

Als een speciale voorkeur zo belangrijk is dat het boeken van je reis ervan afhangt, dan spreek je van een essentie. Heb jij een allergie, een ziekte of gebruik je medicijnen? Wij houden graag rekening met je. Neem contact met ons op, zodat we je wensen samen kunnen bespreken om je een teamtrip, toernooi of trainingskamp aan te bieden die past bij je medische essentie.

Gevonden voorwerpen

Ben je iets kwijtgeraakt of ben je iets vergeten mee te nemen tijdens een trainingskamp? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij kijken direct wat we voor je kunnen betekenen. Mochten er persoonlijke items verstuurd moeten worden, die je op bestemming bent vergeten, zijn de verzendkosten altijd voor jezelf. Sporteventz is nooit aansprakelijk voor het verlies of schade aan persoonlijke items als deze verstuurd worden.

Opmerkingen, klachten of complimenten

Zijn er klachten, dan horen we deze graag direct, zodat we er op bestemming of voor vertrek nog iets aan kunnen doen. Een klacht achteraf oplossen is namelijk altijd erg lastig. Mocht je toch bij thuiskomst een klacht hebben of misschien een opmerking, dan kan deze binnen een maand na thuiskomst per mail ingediend worden. Je kan mailen naar info@sporteventz.nl. Binnen twee weken na ontvangst van jouw mail voorzien wij jou van een reactie. Meld je klacht in ieder geval het liefst altijd voor of tijdens de reis, dat geeft ons de mogelijkheid om je klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Ben je erg tevreden of heb je tips, dan horen we deze uiteraard ook graag, deze kunnen ook gemaild worden naar info@sporteventz.nl.

Werken bij

Heb jij interesse in een job of stageplek bij Sporteventz? Of vind je het leuk om met 1 van de toekomstige toernooien of trainingskampen mee te gaan als reisleiding? Stuur ons dan een mail naar info@sporteventz.nl met meer info over jou, jouw motivatie en twee leuke foto’s.

Activiteiten

Wil je jouw trainingskamp verrijken met leuke activiteiten of teambuilding activiteiten? Wij denken graag met jou mee. Geef het aan bij je boeking en wij komen met leuke suggesties.

Onverwachte situaties

Mochten er zich onverwachte situaties voordoen, als stakingen, pandemieën, vliegtuigvertragingen etc., die buiten de schuld van Sporteventz vallen, zogeheten onmacht situaties, dan zal Sporteventz alles doen om ervoor te zorgen de klanten te helpen tot zover Sporteventz toereikend is. Echter kan Sporteventz nooit verantwoordelijk of aansprakelijk gesteld worden voor deze onverwachte onmacht situaties.

Eventuele extra kosten die hieruit voortkomen, zijn voor rekening van de klant, Sporteventz zal altijd kijken of ze hierin nog iets kunnen betekenen. Sporteventz raadt dan ook ten sterkste aan om een goede reisverzekering bij te boeken. Sporteventz biedt zelf geen verzekeringen aan.


Trainingskampen

Datum

De data van trainingskampen zijn altijd op aanvraag, jij bepaalt hier dus de datum.

Aantal speeldagen

Bij de trainingskampen zijn er standaard 2 trainingen inbegrepen. Deze kunnen naar wens ingevuld worden. Ook kunnen er extra trainingsdagen toegevoegd worden of oefenwedstrijden. Het aantal speeldagen is dan ook geheel naar wens.

Oefenwedstrijd

Een oefenwedstrijd is een mooie aanvulling op je trainingskamp. Sporteventz heeft veel lokale contacten die kunnen helpen bij het organiseren van een oefenwedstrijd. Echter, dit is altijd op basis van beschikbaarheid. Sporteventz is afhankelijk van de beschikbaarheid van lokale teams én velden.

Arbitrage

In overleg kan er gekozen worden voor een éénkoppige arbitrage of voor een driekoppige arbitrage. De opties hiervan worden met de hoofdboeker doorgenomen.

Niveau

Sporteventz doet altijd haar best om een tegenstander te vinden die past bij het niveau van het team. Met de hoofdboeker wordt dan overlegd of een tegenstander geschikt is. Ook hierin kan geen garantie worden gegeven dat er een wedstrijd op het geschikte niveau georganiseerd kan worden.

Velden

De keuze van het veld wordt afgestemd met de hoofdboeker. Sporteventz kan in de meeste gevallen zowel een kunstgras- als een natuurgrasveld regelen.

Trainingen

Trainingen zijn altijd standaard op basis van 90 minuten. In overleg kan hiervan afgeweken worden.

Aantal trainingen

Sporteventz biedt standaard 2 trainingen aan of 1 training en 1 oefenwedstrijd. Dit is altijd onder voorbehoud. Sporteventz stemt met de hoofdboeker af op welke momenten er hoelang getraind zal worden. Vanzelfsprekend kan het standaard aanbod aangepast worden.

Momenten van de training

Sporteventz stemt samen met de hoofdboeker de verschillende momenten van de training af. In samenspraak met de hoofdboeker werkt Sporteventz het voorstel uit. Op basis van beschikbaarheid van de velden lokaal doet Sporteventz haar best om het voorstel zo passend mogelijk te maken.

Type veld

Sporteventz werkt met verschillende velden. Zowel kunstgrasvelden als natuurgrasvelden behoren, afhankelijk van de bestemming, tot de mogelijkheden.

Trainingsmateriaal

Bij de boeking van een trainingskamp bij Sporteventz zit er standaard 60 kilo aan ruimbagage in. Deze 60 kilo is bedoeld voor trainingsmateriaal of extra trainingskleding. Lokaal kan Sporteventz ook altijd trainingsmateriaal verzorgen. Dit kan i.v.m. de hoofdboeker afgestemd worden. Uiteraard kan er ook meer ruimbagage bijgeboekt worden.


Vervoer

Transfer

Bij de trainingskampen is de transfer van en naar de luchthaven op bestemming altijd inclusief. Wil je dat Sporteventz ook het vervoer in Nederland naar de luchthaven regelt? Dat kan, vraag dan naar de mogelijkheden.

Vlucht

Bij de trainingskampen zijn de vluchten inbegrepen. In overleg met de hoofdboeker zal de best mogelijke vlucht geboekt worden.

Bagage

Bij de trainingskampen is 60 kilo ruimbagage inclusief. De rest van de bagage stellen we altijd af op basis van de wensen van het team. Hierin is alles mogelijk.


Betaling

Betalingsprocedure

Bij trainingskampen krijg je van Sporteventz eerst geheel vrijblijvend een offerte. Indien de hoofdboeker akkoord geeft op de offerte, stuurt Sporteventz de factuur. Van deze factuur dient 50% van de totale reissom binnen drie dagen na het verzenden van de factuur voldaan te zijn. Uiterlijk 4 weken na verzending van de factuur dient het resterende bedrag betaald te zijn aan Sporteventz. Als het trainingskamp eerder aanvangt dan de reguliere betalingstermijn, dient de totale reissom altijd te zijn voldaan ten minste 2 maanden voor aanvang van het trainingskamp.

Annuleringsvoorwaarden

Bij trainingskampen is de reis volledig op maat, waardoor je na het akkoord geven van de offerte niet meer kan annuleren. De annuleringskosten na akkoordgave op de offerte zijn bij trainingskampen dan ook 100%. Sporteventz adviseert daarom om naast de reisverzekering een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze verzekeringen biedt Sporteventz zelf niet aan.

Algemene voorwaarden

Als je bij ons boekt, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden. De voorwaarden van Sporteventz haar trainingskampen vind je hier.

Verzekering

Het is slim om goed verzekerd op pad te gaan. Check van tevoren goed of je verzekerd bent en wat je verzekering precies dekt. Sporteventz zelf biedt geen verzekeringen aan.


Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×