fbpx
Derde helft voetbal

Derde helft voetbal 

De derde helft is vaak de leukste helft van de wedstrijd. Gewonnen of niet gewonnen, tijdens de derde helft is iedereen vaak de uitkomst al vergeten. Of men probeert tijdens de derde helft de uitkomst te vergeten… 

Het is weer dinsdagavond. Tijd voor voetbaltraining. Samen met je team werk je toe naar de wedstrijd van komend weekend. Op vrijdag ga je vroeg naar bed, zodat je fit bent voor de wedstrijd de volgende dag. Alles voor de winst natuurlijk. Maar naast dat je de eerste twee helften moet knallen, is ook de derde helft super belangrijk! Maar waarom?

* Tijdens de derde helft wordt de wedstrijd na besproken. Wat ging goed? Wat ging minder goed? Alles is nog vers in het geheugen. 

* Alles wordt uitgesproken. Alles mag gezegd worden tijdens de derde helft. Daarna is het klaar en wordt er niet meer over gesproken. 

* Teambuilding. En daar gaat het natuurlijk om, ongeacht de uitkomst! Onder het genot van een koud drankje (lees: pilsje). 

De grootste derde helft in Spanje

Omdat wij als geen ander weten hoe belangrijk de Derde Helft is, zijn wij op het geniale idee gekomen om De Grootste Derde Helft in Spanje te introduceren. Dit is een onderdeel van een te gekke voetbalreis voor jou en je team. Deze voetbalreis naar Lloret de Mar in Spanje staat in het teken van voetballen, zonnen, feesten en die o zo belangrijke derde helft! Het vierdaagse teamuitje start met een 7×7 voetbaltoernooi tegen tegenstanders van jullie niveau, met na afloop de Beste Derde Helft. Dit is een te gekke poolparty voor alle teams! ‘s Avonds organiseren wij te gekke feesten met optredens en overdag kun je kiezen uit een aantal dagactiviteiten. 

Ben jij er ook van overtuigd dat een goede Derde Helft super belangrijk is? Download dan onze brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ en laat deze je trainer en teamgenoten zien en wie weet zien we jullie binnenkort tijdens de Grootste Derde Helft in Spanje! 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×