fbpx
Derde helft feesten

Derde helft feesten

Sporteventz organiseert elk jaar de Grootste Derde helft in Spanje. Dit zijn georganiseerde sporttoernooien in voetbal en volleybal in Spanje met aansluitend te gekke feesten. Elk jaar zijn er twee toernooien: de Costa Brava Volleybal Cup Cup en de Costa Brava Voetbal Cup. Deze weekenden staan helemaal in het teken van zon, zee, voetballen of volleyballen en natuurlijk de beste derde helft feesten. Iedere voetballer en volleyballer weet hoe belangrijk de derde helft is. Tijdens de Cups is dit dan ook het belangrijkste en allerleukste onderdeel. Hoe zien de Costa Brava Cups eruit? 

Voetbal

De Costa Brava Voetbal Cup start met een openingsfeest op de dag van aankomst en de volgende dag vindt het voetbaltoernooi plaats. Een 7×7 toernooi waarbij elke wedstrijd 15 minuten duurt. Er zijn twee niveaus, Primera en Segunda. Direct na het toernooi start De Grootste Derde Helft. Deze bestaat uit een super gezellige party op een toffe poolparty locatie. De dj’s staan op de stage al te draaien als we binnenkomen. Het feest kan dan ook direct beginnen. ‘s Avonds gaat het feest door met nog een te gek feest met onze party dj’s. De volgende dag is het eerst uitkateren en ontbijten. Daarna kun je kiezen uit een aantal activiteiten. Ga jij voor stedentripje naar Barcelona? Of kies je toch liever voor een stranddag, relaxing cruise of waterpretpark? Jullie mogen zelf bepalen!

Volleybal

De Costa Brava Volleybal Cup start met een openingsfeest op de dag van aankomst en de volgende dag vindt het grasvolleybal toernooi plaats. Een 6×6 toernooi waarbij elke wedstrijd 15 minuten duurt. Herenteams, Dames teams en Gemixte Teams spelen allemaal tegen elkaar. Op zaterdag staat het beachvolleybal toernooi op de planning. Direct na beide toernooien start de Gezelligste Derde Helft in Spanje, beide op een andere locatie.  ‘s Avonds vinden de prijsuitreikingen plaats tijdens een gezellig feest. 

Derde Helft feesten met je team

Heb jij nu al zin in de Grootste Derde helft in Spanje en lekker te gaan voetballen of volleyballen en feesten met je team? Ben jij de held van de derde helft, en bak jij er niks van in de eerste en tweede helft? Dan is de Costa Brava Cup iets voor jou! Plan snel een teamoverleg met je trainer en/of het team en haal ze over om mee te gaan naar de grootste Derde helft in Spanje! Een spannend toernooi en de leukste feesten die je ooit gehad hebt. Download de brochure op onze website https://www.sporteventz.nl/brochure/, deel deze met jouw teamgenoten en boek, zodat jullie er bij zijn! Het enige wat je nog moet doen is een leuke teamnaam bedenken!

 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×