fbpx
Derde helft feesten

Derde helft feesten

Sporteventz organiseert elk jaar De Beste Derde helft. Dit zijn georganiseerde voetbaltoernooien in Spanje, met aansluitend te gekke feesten. Dit jaar zijn er twee toernooien: de Costa Dorada Cup en de Costa Brava Cup. Deze weekenden staan helemaal in het teken van zon, zee, voetballen en natuurlijk de beste derde helft feesten!

Wat houdt de Beste derde helft feesten in?

Iedere voetballer weet hoe belangrijk de derde helft is. Tijdens een van de Cups is dit dan ook het belangrijkste en allerleukste onderdeel. 

Jullie starten eerst met een 7×7 gespeeld in 15 minuten voetbaltoernooi tegen tegenstanders met ongeveer hetzelfde niveau. Aansluitend aan het toernooi is Het Beste Derde Helft feest. Die bestaat uit een super gezellige party op een leuke buitenlocatie. Er wordt gezongen, gedanst, gedronken en spelletjes gedaan. Natuurlijk worden onenigheden vanuit het veld bijgelegd en wordt er geproost op een geslaagd toernooi!

Ook ‘s avonds is er nog een te gek feest, met veel optredens: DJ’s en zangers. De volgende dag is het eerst uitkateren en ontbijten. Daarna kun je kiezen uit een aantal activiteiten. Ga jij op stedentripje? Of kies je toch liever voor een stranddag of catamaran cruise? Jullie mogen zelf bepalen!

Derde Helft feest met je team

Heb jij nu al zin in de beste Derde helft? Om lekker te gaan voetballen en feesten met je team? Ben jij de held van de derde helft, en bak jij er niks van in de eerste en tweede helft? Dan is de Costa Cup iets voor jou!

Plan snel een teamoverleg met je trainer en het team en haal ze over om mee te gaan met de beste Derde helft! Een spannend toernooi en de leukste feesten die je ooit gehad hebt. Bekijk snel alle accommodaties en kies je favoriet! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een leuke teamnaam bedenken!

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×