fbpx
De 3e helft

De 3e helft 

Iedereen weet dat bij het amateurvoetbal de 3e helft een zeer belangrijke rol speelt. Lekker even een biertje en een bitterballetje doen na de training of wedstrijd. Vaak komen dan de verhalen over de 1e en de 2e helft ook los. Hebben ze gewonnen? Dan moet daar zeker in de 3e helft op gedronken worden. 

Wat gebeurt er nu in de 3e helft?

De 3e helft, je hoort het vaak voorbijkomen in de voetbalwereld maar wat houdt het nou eigenlijk in? De 3e helft is eigenlijk kort gezegd feest en gezelligheid na de wedstrijd. Alle ins en outs van de wedstrijd worden besproken. Het is immers net na de wedstrijd, dus de wedstrijd zit nog vers in het geheugen. Tijdens deze bespreking komt van alles aan de orde. De teamleden, de tegenpartij en natuurlijk niet te vergeten: de scheidsrechter. Als een team een wedstrijd heeft gewonnen moet dat natuurlijk gevierd worden! In de kantine van de voetbalclub is het dan 1 groot feest. Meestal maakt het dan ook niet uit of het ging om een belangrijke of minder belangrijke wedstrijd. Tijdens de derde helft vloeien de drankjes rijkelijk en vliegen de bitterballen je om de oren!

Costa Brava Cup

Ben jij een echte fanatieke voetballer? Maar ben je ook groot fan van de derde helft. Dan is de Costa Brava Cup van Sporteventz echt iets voor jou. En niet alleen voor jou, ook voor de rest van je team! Sluit het voetbalseizoen op de meeste gave manier af met je team en de trainer. Kies voor een te gek weekend aan de Costa Brava! Je begint met een toernooi en daarna begint de derde helft, waar eigenlijk dit teamuitje om draait. ’s Avonds draaien de Nederlandse dj’s het dak eraf in de afgehuurde clubs. En overdag zijn er leuke activiteiten georganiseerd. Zon, zee, strand, drankjes en voetballen. Wat wil je nog meer?! Wil je meer informatie, kijk dan verder op deze website en download de brochure https://www.sporteventz.nl/brochure/ en deel deze met je teamgenoten. 

Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×