fbpx

Toernooi Only

Lloret de Mar, Spanje

Toernooi Only

Wil je zelf jouw accommodatie boeken, maar toch deelnemen aan de Costa Brava Volleybal Cup? Dan kun je kiezen voor Toernooi Only. Je hebt dan toegang tot het gehele programma van de Costa Brava Volleybal Cup en je regelt jouw accommodatie zelf.

Bij het Toernooi Only verwelkomen we jou en jouw team op donderdag tijdens de officiële opening. Bij de incheck ontvang je het Sporteventz festivalbandje waarmee je toegang krijgt tot alle Costa Brava Cup activiteiten en feesten. Op vrijdag vindt het grastoernooi plaats en op zaterdag het beachvolley toernooi. Het vervoer van en naar de velden wordt door Sporteventz geregeld vanaf het centrum van Lloret de Mar. 

Kies jij voor toernooi only dan regel je dus jouw eigen accommodatie. Wil je wel dat wij de transfers van en naar de accommodatie regelen, laat het ons dan weten.

Vliegduur

2,5 uur

Transfer
Girona

30 min

Transfer
Barcelona

90 min

Temp.

22 graden

Voor meer informatie en mogelijkheid tot boeken, scroll naar beneden.

PRIJS P.P.
€ 125,-

Inclusief
  • Toernooi deelname & 3e helft

  • Vervoer vanaf centrum Lloret de Mar naar de 3e helft lokatie (retour)

  • Costa Brava Volleybal Cup festivalbandje

Exclusief
  • Vliegticket

  • Accommodatie

  • Transfer van en naar de luchthaven

Impressie

Lloret de Mar

Lloret de Mar is een levendige bestemming gelegen aan de bekende Spaanse Costa Brava. Deze bestemming ligt op een half uurtje rijden vanaf luchthaven Girona en op anderhalf uur rijden vanaf de luchthaven van Barcelona. Lloret de Mar heeft zich ontwikkeld tot een populaire badplaats die onder andere bekend staat om haar fantastische nachtleven. Niet alleen daarom is deze bestemming geliefd. Ook het aangename klimaat, de mooie stranden, de vele restaurants en de diverse mogelijkheden om je overdag te vermaken zorgen ervoor dat Lloret de Mar een populaire bestemming is.

BOEK NU
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×