fbpx

Costa Brava Cup

Jouw geniale teamuitje!

juni 2021
Lloret de Mar

Costa Brava Cup

Jouw geniale teamuitje!
juni 2021
Lloret de Mar

WAT IS HET?

De Costa Brava Cup is een professioneel georganiseerd voetbaltoernooi in het buitenland en de perfecte afsluiting van het seizoen voor jouw voetbalteam! De Costa Brava Cup biedt alles voor een geniaal weekend met je team. Naast het voetbaltoernooi biedt de Costa Brava Cup jou een fantastische 3e helft, zon, zee, strand, activiteiten en ook nog eens een volledig avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten! Duizenden gingen je voor. Ben jij dit jaar ook getuige van de 6e editie van een waanzinnig voetbalweekend met legendarisch 3e helft aan de Costa Brava?

**Dit jaar is ook oud-prof scheidsrechter Roelof Luinge weer van de partij. Roelof Luinge zal tijdens het toernooi een aantal wedstrijden fluiten.**

Wat een geweldig weekend! Alles van begin tot eind top geregeld!
AVC Aardenburg is volgend jaar weer aanwezig!
– Jeroen de Bart

TOERNOOI INFO

Er worden veel internationale voetbaltoernooien georganiseerd in Europa, maar niet één zo veelzijdig als de Costa Brava Cup. De organisatie wil niet alleen dat het voetbaltoernooi geweldig is maar ook dat het hele weekend fantastisch wordt. Daarom is er naast het voetbaltoernooi een volledig verzorgd avondprogramma opgezet, kun je gave activiteiten boeken en vindt er een onwijs grote 3e helft plaats in Spanje.

Waar

Op vrijdag verwelkomen we jou en je team op het Top Ten Sports Complex. 150.000 vierkante meter natuurgras wacht om bespeeld te worden. Uiteraard verzorgt Sporteventz het vervoer van en naar het velden complex. Het Top Ten complex is jaarlijks gastheer van grote voetbaltoernooien en staat hoog aangeschreven in Catalonië. Het voorziet je van een fantastisch uitzicht tijdens het voetbaltoernooi en heeft alles wat een sportliefhebber verlangt.

Naast de velden is er een zonneweide, een zwembad en een lounge area. Er zijn kleedkamers aanwezig en daarnaast is er een foodcorner en een bar. Een EHBO-post  en ambulance zijn aanwezig in het geval van blessures.

Wanneer

Het voetbaltoernooi begint vrijdag aan het einde van de ochtend en de laatste wedstrijden worden aan het einde van de middag gespeeld. Vanuit Sporteventz zorgen wij voor de arbitrage, maar zullen we ook een beroep op de teams doen om onderling te fluiten.

Wat is het

Voetballers spelen op een half veld een zeven tegen zeven toernooi. De speeltijd is een kwartier per wedstrijd. Gezien de tropische temperaturen speel je minimaal vier wedstrijden.

Onze Flügel dames, live zanger(s), CBC crew & dj’s gaan er vol voor om er naderhand een onvergetelijke 3e helft van te maken op een unieke locatie met een festivalpool!

Voor ons is het ontzettend belangrijk dat iedereen gaat voor een sportief toernooi waarbij met respect wordt omgegaan met de crew en de arbitrage. Het toernooi draait om sportiviteit en niet om rivaliteit. Spelregels vind je hier.

Voor wie

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Costa Brava Cup. Zowel mannen- als vrouwenteams op hoog of laag niveau. Van vriendenteams, seniorenteams tot selectie elftallen, voor iedereen is er plek bij de Costa Brava Cup. Er wordt namelijk gespeeld in verschillende divisies waardoor het wedstrijden zijn die passen bij het niveau van jouw voetbalteam.

PROGRAMMA

De Costa Brava Cup is meer dan alleen deelname aan het voetbaltoernooi. Er is een volledig vrijblijvend avondprogramma voor je samengesteld. Daarnaast kan jouw team het weekend aanvullen met leuke activiteiten zoals een city trip naar Barcelona of de Recovery Cruise. Je kunt ook naar het strand of lekker op het terras zitten.

Donderdag

Op donderdag is de officiële start van de Costa Brava Cup. Overdag ben je uitgenodigd in onze beergarden waar onder andere de lotingceremonie plaatsvindt. ‘s Avonds zijn alle deelnemers uitgenodigd om naar de Grand Opening van de Costa Brava Cup 2020 te komen.

Vrijdag

Vandaag is het toernooi. Je speelt minimaal vier wedstrijden. Na het toernooi start de legendarische 3e helft op een buitenlocatie met zwembad. In de avond kun je hopelijk je welverdiende beker ophalen tijdens de huldiging in een door de Costa Brava Cup afgehuurde club. Het feest zal hier tot in de vroege ochtend doorgaan!

Zaterdag

Vandaag bepaal jij wat je gaat doen. Lekker naar het strand of bijkomen bij het zwembad of het terras op. Of je boekt de Recovery Cruise of de City Trip naar Barcelona. In de avond vindt de officiële closing-party van de Costa Brava Cup 2020 plaats, met onder andere de uitreiking van de 3e helft bokaal.

Zondag

Voor veel deelnemers zit het erop. Met een beetje spierpijn, een bruin hoofd en een onvergetelijk weekend achter de rug ga jij richting Nederland. Mocht jij met jouw team nog een dag of dagen langer willen blijven, dan kan dat natuurlijk. Je kan bij ons altijd extra dagen bijboeken. Op zondagavond speelt Nederland de eerste EK wedstrijd tegen Oekraïne. Wij regelen een gezellige plek waar we deze wedstrijd gezellig met zijn allen live kunnen kijken

PROGRAMMA

De CBC is meer dan alleen deelname aan het toernooi. Er is een volledig vrijblijvend avondprogramma voor je samengesteld. Daarnaast kan jouw team het weekend aanvullen met leuke activiteiten zoals een City Trip naar Barcelona of de Recovery Cruise. Je kunt ook naar het strand of lekker op het terras zitten.

Donderdag

Op donderdag is de officiële start van de Costa Brava Cup. Overdag ben je uitgenodigd in onze beergarden waar onder ander de loting ceremonie plaats vindt. In de avond zijn alle deelnemers uitgenodigd om naar de Grand Opening van de Costa Brava Cup 2020 te komen.

Vrijdag

Vandaag is het toernooi. Je speelt minimaal vier wedstrijden. Na het toernooi start de legendarische 3e helft op een buitenlocatie met zwembad. In de avond kun je je welverdiende medaille of zelfs je beker ophalen tijdens de huldiging in een door de Costa Brava Cup afgehuurde club. Het feest zal hier tot in de vroege ochtend doorgaan!

Zaterdag

Vandaag bepaal jij wat je gaat doen. Lekker naar het strand of bijkomen bij het zwembad of het terras op. Of je boekt de Recovery Cruise of de City Trip naar Barcelona. In de avond vindt de officiële closing-party van de Costa Brava Cup 2019 plaats, met onder andere de uitreiking van de 3e helft bokaal.

Zondag

Voor veel deelnemers zit het erop. Met een beetje spierpijn, een bruin hoofd en een onvergetelijk weekend achter de rug ga jij richting Nederland.

BOEKEN

Al onze accommodaties, op de villa’s na, liggen altijd op loopafstand van het strand en het centrum van Lloret de Mar. Bij de boeking is de toegang tot alle Costa Brava Cup festiviteiten inbegrepen, 4 dagen gebruik van de accommodatie, deelname aan het voetbaltoernooi en 3e helft met het vervoer er naar toe. Prijzen zijn per persoon en exclusief vliegticket en luchthaven transfer. Wil je dat wij jullie luchthaven transfer regelen, dat kan. Dit kan je aangeven in het boekingsformulier, ook vind je hier de prijzen van de transfers.


Toernooi only

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar het toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten/dj’s

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

 

€ 99,-

BOEKEN

Appartement zonder zwembad

 • Verblijf in appartement zonder zwembad

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten/dj’s

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

 

€ 139,-

BOEKEN

Appartement met zwembad

 • Verblijf in eenvoudig appartement met zwembad

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten/dj’s

 • Toegang tot alle CBC dag&avond festiviteiten

 

€ 149,-

BOEKEN

Luxe appartement met zwembad (NIEUW)

 • Verblijf in nieuw luxe appartement met zwembad

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten/dj’s

 • Toegang tot alle CBC dag&avond festiviteiten

 

€ 189,-

BOEKEN

Hotel

 • Verblijf in 3* hotel inclusief ontbijt

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten/dj’s

 • Toegang tot alle CBC dag&avond festiviteiten

 

€ 199,-

BOEKEN

Villa

 • Verblijf in gave privé villa in omgeving Lloret de Mar

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Deelname toernooi & 3e helft met artiesten/dj’s

 • Toegang tot alle CBC dag&avond festiviteiten

Vanaf

€ 209,-

BOEKEN
Wij hebben met ons team een fantastisch toernooi gehad,
alles was prima geregeld en de sfeer was echt geweldig! Nogmaals bedankt voor een top weekend!
– Matthijs Mossink

TRANSFERS

Maak het jezelf makkelijk. Sporteventz kan voor jou en jouw team de transfer van en naar de luchthaven verzorgen. Een transfer vanaf Girona retour kost 29€ en vanaf Barcelona retour 49€. Vraag naar de mogelijkheden. Let op: Minimale busbezetting 7 personen

VLIEGTICKETS

Bij de Costa Brava Cup bepaal jij zelf wanneer je vanaf waar met welke luchtvaartmaatschappij vliegt. Tip, wacht niet te lang met het boeken van je vliegticket in verband met oplopende prijzen. Om in Lloret te komen kun je vliegen op luchthaven Girona (zo’n 30 minuten reistijd naar Lloret) of Barcelona (ongeveer 1,5 uur reistijd naar Lloret). Check onderstaande links voor je vluchtopties!

 

ACTIVITEITEN

Naast het voetbaltoernooi biedt de Costa Brava Cup ook gave activiteiten voor jou en je team aan. Zo ligt het grootste waterpark Waterworld op een steenworp afstand van Lloret waar je de hele dag los kunt gaan. Voor de levensgenieters is er de Recovery Cruise en voor de Barcelona liefhebbers de City Trip Barcelona met onder andere een stop bij Camp Nou. Klik hieronder voor meer informatie.

Scroll over de foto voor meer informatie

Barcelona Camp Nou

De club die Johan Cruijff een grandioze laatste eer bezorgde. De club die bizar veel trofeeën al heeft veroverd en de club waar Messi wekelijks schittert, Camp Nou. Het stadion van FC Barcelona ligt op een uur rijden vanaf jouw accommodatie. Een bezoek aan de heilige gronden van Catalonië bezorgt menig sportliefhebber kippenvel maar is voor elke sportliefhebber een onvergetelijke ervaring, één die je mee moet maken. Bezoek de persruimtes, de kleedkamers en de VIP seats, maar beleef vooral het stadion in al haar elementen! Entree Camp Nou: € 26,- excl. vervoer

Recovery Cruise

Flink gevoetbald of hard gestapt? Je wilt even bijkomen, opladen maar vooral ook goed bruin worden? Check dan de Recovery Cruise. Deze cruise is een all-inclusive trip langs de kustlijn van de Costa Brava. Met verschillende snorkelstops, muziek, onbeperkt eten en drinken is het een geniale activiteit voor jou en je team om maximaal te ontspannen. En het leuke is, als de zon het hardst schijnt, vaart de boot uit. Dus je cruist overdag heerlijk in de zon zodat je lekker bruin wordt. En in de avond ben jij en je team weer volledig opgeladen! Recovery Cruise: € 35,-

Barcelona City Trip

Niet alleen het stadion geeft je een goede reden om richting deze wereldstad te gaan. De meest bezochte stad van Europa is dat namelijk niet zonder reden. Bouwwerken van Gaudi, zoals de Sagrada Familia zijn altijd leuk om te spotten. Maar ook de straatartiesten op de Ramblas, het Olympisch terrein, de stranden, de pleinen en de tapas maken de stad een perfecte bestemming voor een dagtrip. En, voor de mannen, de hele dag terrassen is bij uitstek goed mogelijk in Barca. En dames, in mei vindt in Barcelona de waanzinnige uitverkoop plaats! City trip: € 25,-

Waterworld

Hard gaan vanaf de kamikaze met haar vrije val? Drankjes doen op het terras? Zonnen op de vele zonneweides? Of één van de andere 79 attracties beleven? Ga dan naar Waterworld. Het grootste waterpark van Europa waar jij en je team je de hele dag goed kunt vermaken. Vergeet vooral niet bij het verlaten van het park nog even een bungeejump te maken. Waterworld: € 35,- Inclusief vervoer

ACTIVITEITEN

Naast het voetbaltoernooi biedt de Costa Brava Cup ook gave activiteiten voor jou en je team aan. Zo ligt het grootste waterpark Waterworld op een steenworp afstand van Lloret waar je de hele dag los kunt gaan. Voor de levensgenieters is er de Recovery Cruise en voor de Barcelona liefhebbers de City Trip Barcelona met onder andere een stop bij Camp Nou. Klik hieronder voor meer informatie.

Barcelona Camp Nou

De club die Johan Cruijff een grandioze laatste eer bezorgde. De club die bizar veel trofeeën al heeft veroverd en de club waar Messi wekelijks schittert, Camp Nou. Het stadion van FC Barcelona ligt op een klein uurtje rijden vanaf jouw accommodatie. Een bezoek aan de heilige gronden van Catalonië bezorgt menig sportliefhebber kippenvel maar is voor elke sportliefhebber een onvergetelijke ervaring, één die je mee moet maken. Bezoek de persruimtes, de kleedkamers en de VIP seats, maar beleef vooral het stadion in al haar elementen! Entree Camp Nou: € 26,- excl. vervoer

Recovery Cruise

Flink gevoetbald of hard gestapt? Je wilt even bijkomen, opladen maar vooral ook goed bruin worden? Check dan de Recovery Cruise. Deze cruise is een all-inclusive trip langs de kustlijn van de Costa Brava. Met verschillende snorkelstops, muziek, onbeperkt eten en drinken is het een geniale activiteit voor jou en je team om maximaal te ontspannen. En het leuke is, als de zon het hardst schijnt, vaart de boot uit. Dus je cruist overdag heerlijk in de zon zodat je lekker bruin wordt. En in de avond ben jij en je team weer volledig opgeladen! Recovery Cruise: € 35,-

Barcelona City Trip

Niet alleen het stadion geeft je een goede reden om richting deze wereldstad te gaan. De meest bezochte stad van Europa is dat namelijk niet zonder reden. Bouwwerken van Gaudi, zoals de Sagrada Familia zijn altijd leuk om te spotten. Maar ook de straatartiesten op de Ramblas, het Olympisch terrein, de stranden, de pleinen en de tapas maken de stad een perfecte bestemming voor een dagtrip. En, voor de mannen, de hele dag terrassen is bij uitstek goed mogelijk in Barca. En dames, in mei vindt in Barcelona de waanzinnige uitverkoop plaats! City trip: € 25,-

Waterworld

Hard gaan vanaf de kamikaze met haar vrije val? Drankjes doen op het terras? Zonnen op de vele zonneweides? Of één van de andere 79 attracties beleven? Ga dan naar Waterworld. Het grootste waterpark van Europa waar jij en je team je de hele dag goed kunt vermaken. Vergeet vooral niet bij het verlaten van het park nog even een bungeejump te maken. Waterworld: € 35,- Inclusief vervoer

Daarom Sporteventz
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar
 • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

   
   

Bedrijfsgegevens

Nederland (correspondentieadres):
Wachterslaan 81, 6523RS Nijmegen

Spanje (factuuradres):
Avenida Vidreres 163, 3.1, 17310 Lloret de Mar
NIF: B55352132 (BTW nummer Spanje)
IBAN: ES54 0081 1589 4000 0118 6227

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnummer : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

Socials
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google