fbpx

Costa Brava Cup

Jouw geniale teamuitje!
11 t/m 14 juni 2020
Lloret de Mar

Costa Brava Cup

Jouw geniale teamuitje!
8-11 JUNI 2023

Lloret de Mar, Spanje

WAT IS DE COSTA BRAVA CUP?

Scroll voor alle informatie door naar beneden!

De Costa Brava Cup (CBC) is een fantastisch 4 dagen lang feestweekend met een gezellig voetbaltoernooi in Spanje en de perfecte afsluiting van het seizoen voor jouw voetbalteam en/of vriendengroep! De Costa Brava Cup biedt alles voor een geniaal weekend! Naast het voetbaltoernooi is er ook de grootste 3e helft op een festival locatie met party pool en natuurlijk, zon, zee, strand, activiteiten en ook nog eens een volledig avondprogramma met Nederlandse dj’s en artiesten!

Ben jij op zoek naar de perfecte afsluiting van jouw seizoen op Kelderklasse niveau in het buitenland? Wees dan in 2023 ook getuige van de 7e editie van een waanzinnig voetbalweekend met een legendarische 3e helft aan de Costa Brava! Duizenden voetballers gingen je voor, zorg dat jij er dit keer ook bij bent!

Scroll snel verder voor alle informatie over, het programma, accommodaties, activiteiten en sfeerimpressie en aftermovies.

Waar

De Costa Brava Cup vindt plaats in Lloret de Mar. Lloret de Mar is veel meer dan alleen een jongerenbestemming. Lloret is uitgegroeid tot een zeer veelzijdige bestemming met vele mooie baaien en talloze uitgaansgelegenheden, zoals restaurants, terrassen, kroegen en discotheken geschikt voor jong en oud. Hier vindt dan ook het volledige avondvullende programma plaats.

Op 20 minuten rijden van Lloret ligt 150.000 m2 natuurgras te wachten om bespeeld te worden. Uiteraard verzorgt Sporteventz het vervoer van en naar het sportcomplex. Soccerland Catalunya is jaarlijks gastheer van vele internationale toernooien. Tussen de wedstrijden door kan er genoten worden van het fantastische uitzicht vanaf de velden of van een drankje bij de bar.

Uiteraard zijn er ook kleedkamers aanwezig en een foodcorner met bar. Mocht je onverhoopt een blessure oplopen is er ook een EHBO post aanwezig.

Wat is het

De Costa Brava Cup is een fantastisch 4 dagen lang weekend samen met jouw team. Een unieke beleving in Spanje met vele voetbal en 3e helft liefhebbers uit Nederland en Belgie. Het weekend staat in het teken van veel feest, gezelligheid en een beetje voetbal.

Op vrijdag vindt het toernooi plaats. Het toernooi wordt op een half veld 7×7 gespeeld. De speeltijd is 15 minuten per wedstrijd. Het toernooi eindigt met een halve finale en een finale. Er is zowel een heren als dames liga en een Primera en Segunda liga. Sportiviteit is de sleutel van dit toernooi. De spelregels vind je hier.

De grootste 3e helft in Spanje vindt plaats op een unieke buitenlocatie met festivalpool aansluitend op het toernooi. De rest van het weekend staat er elke avond een groot feest gepland in één van de kroegen of clubs van Lloret de Mar. Mede dankzij Nederlandse dj’s en artiesten barst het feest daar elke keer weer los.   

Wanneer

De Costa Brava Cup begint op donderdag 8 juni en eindigt op zondag 11 juni. In juni is de zomer weer volop begonnen in Spanje, dus de stranden liggen er uitnodigend bij, restaurants, kroegen en clubs zijn open. De terrassen lopen weer vol en het voetbalseizoen in Nederland is ten einde. Het perfecte moment dus om jouw voetbalseizoen in Lloret af te sluiten.

Vind je 4 dagen te kort, dan kun je natuurlijk altijd eerder komen of later vertrekken door extra nachten bij te boeken. Als er meerdere teams eerder komen of later vertrekken, dan zullen we ook op woensdag en zondag een feestje inplannen. 

Voor wie

Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de Costa Brava Cup. Zowel heren als dames teams op hoog of laag voetbal niveau. Van vriendenteams, studententeams, seniorenteams, ex-voetbalteams tot selectieteams, voor iedereen is er plek bij de Costa Brava Cup. Als je maar minimaal 18 jaar en gezellig bent. Er wordt in twee verschillende divisies gespeeld waardoor de wedstrijden passen bij het niveau van jouw voetbalteam. Voetbal je niet, maar wil je wel deelnemen aan de Costa Brava Cup zonder te spelen, dat kan ook.

Brochure
Boeken
Scroll voor meer informatie, zoals prijzen en het programma naar beneden!

PROGRAMMA COSTA BRAVA CUP

De Costa Brava Cup is meer dan alleen deelname aan het voetbaltoernooi. Er is een volledig vrijblijvend avondprogramma voor je samengesteld. Daarnaast kan jouw team het weekend aanvullen met leuke activiteiten een dagje naar het waterpretpark Waterworld of de Recovery Cruise. Je kunt natuurlijk ook chillen op het strand of een terrasje pakken.

SPORTEVENTZ Opening CBC

Donderdag 8 juni

Op donderdag is de officiële start van de Costa Brava Cup. ’s Middags vieren we de start van de Costa Brava Cup in onze beergarden waar alle deelnemende teams worden voorgesteld. ’s Avonds barst het feest los tijdens de Grand Opening van de Costa Brava Cup 2023.

Vrijdag 9 juni

Op vrijdag is het toernooi. Je speelt minimaal vier wedstrijden van 15 minuten. Na het toernooi start de legendarische 3e helft op een buitenlocatie met zwembad. In de avond kun je hopelijk je welverdiende beker ophalen tijdens de prijsuitreiking in een door de Costa Brava Cup afgehuurde club. Het feest zal hier tot in de vroege ochtend doorgaan!

Blog 2022

Zaterdag 10 juni

Overdag bepaal je zelf wat je gaat doen. Je kunt naar het strand, bijkomen bij het zwembad of het terras op met een heerlijke cocktail. Je kunt ook chillen op de Recovery Cruise of jouw adrenaline level boosten met een dagje waterpret in het spectaculaire waterpark Waterworld. In de avond sluiten we de Costa Brava Cup in stijl af met de closing-party met onder andere de uitreiking van de 3e helft schaal en de Kelderklasse bokaal.

Zondag 11 juni

Voor veel deelnemers zit het erop. Met een kleine kater, een bruin hoofd en een onvergetelijk weekend achter de rug ga jij richting huis. Blijf je nog een dag langer samen met jouw team? Dan organiseren we nog een gezellige afterparty. Extra dagen bijboeken kan bij Sporteventz altijd!

Vind jij het leuk om ons logo op jouw voetbalshirt te laten drukken,
download dan hier ons logo!

BOEKINGSOPTIES

VLIEGTUIG

Vliegtickets zijn niet inclusief. Deze moet iedereen zelf boeken, zodat je alle vrijheid hebt in het kiezen van de luchtvaartmaatschappij, tijden en luchthavens. De goedkoopste tickets kun je vinden bij de luchtvaartmaatschappijen Transavia, Vueling en Ryanair. Je kunt vliegen op de luchthavens Barcelona en Girona. Girona ligt op 30 minuten van Lloret de Mar en Barcelona op 75 minuten. Een goedkopere optie kan de luchthaven Reus zijn, maar dan duurt de transfer ca. 2,5 uur. 

ACCOMMODATIE

Je kunt uit verschillende soorten accommodaties kiezen. Van standaard appartementen of hotelkamers tot luxe appartementen of 4* hotels en zelfs privé villa’s. Alle prijzen zijn gebaseerd op 3 nachten, behalve bij de villas. Bij de villas verblijf je minimaal 4 nachten. Uiteraard kun je bij alle accommodaties altijd onbeperkt extra dagen toevoegen als je langer wilt blijven. Zodra je hebt geboekt en hebt aanbetaald reserveren wij jullie kamers/appartementen. 

TRANSFER

Wil jij dat we jouw vervoer op bestemming regelen? Dat kan, je kunt een transfer van en naar de luchthaven in Spanje via Sporteventz boeken, lekker makkelijk. Wij zorgen er dan voor dat er een bus klaar staat op de luchthaven als je geland bent en dat deze bus ook weer bij jouw accommodatie staat voor jouw vertrek. Ook als je alleen de Costa Brava Cup of als je een villa hebt geboekt of alleen een aankomst- of vertrek transfer wilt, dan kunnen wij deze transfer voor jou en jouw team regelen.
Omdat de prijs van een bus afhankelijk is van de grootte van de groep, hanteren wij verschillende prijzen per groepsgrootte. Wil je weten wat de transfer kost voor jouw team, klik dan hier.

ACTIVITEITEN

Alle activiteiten kunnen bijgeboekt worden. Op zaterdag is er geen dagprogramma, dus die kan iedereen zelf invullen. Je kunt op een terrasje gezellig een biertje pakken, lekker chillen op het strand of bij het zwembad. Wil je liever iets actievers doen, dan kun je de relaxing cruise boeken. De cruise is inclusief onbeperkt eten en (non) alcoholische drankjes. Heb je behoefte aan meer actie, dan is het waterpark Waterworld een echte aanrader. De activiteiten kunnen gelijk met de boeking bijgeboekt worden, maar die kunnen ook later nog toegevoegd worden.

Costa Brava Cup

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar het toernooi & 3e helft en terug naar Lloret de Mar

 • Toegang tot het gehele 4-daagse CBC dag en avond feestprogramma 

€ 129,- per persoon

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Lloret Sun incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in standaard appartement zonder zwembad aan de strip

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€ 169,- per persoon

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Condado incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in standaard appartement met zwembad 

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€ 179,- per persoon

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Blau incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in appartement met zwembad op het dak aan de strip

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€195,- per persoon

Prijs appartement Blau incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Bolero Park incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in eenvoudig appartement met zwembad dichtbij het centrum

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

 • Deze accommodatie is de favoriet van de Costa Brava Cup deelnemers

€ 199,- per persoon

MEER INFO
BOEKEN

Appartement Ponent incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in modern appartement met zwembad middenin het centrum

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€209,- per persoon

Prijs appartement Ponent incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Hotel Maria del Mar 4* incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in 4* hotel middenin het centrum incl. half pension 

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€229,- per persoon

Prijs hotel Maria del Mar incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Hotel Xaine Park 3* incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in 3* hotel direct aan de strip incl. half pension

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€239,- per persoon

Prijs hotel Xaine Park incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Hotel L’Azure 4* superior incl. Costa Brava Cup

 • 3 Nachten verblijf in nieuw en luxe 4* hotel incl. ontbijt

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft 

 • Toegang tot alle CBC dag & avond festiviteiten

€299,- per persoon

Prijs hotel L’Azure incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN

Privé Villa incl. Costa Brava Cup

 • 4 Nachten verblijf in een privé villa in omgeving Lloret de Mar

 • Vervoer vanaf het centrum van Lloret de Mar naar toernooi & 3e helft 

 • Deelname toernooi & grootste 3e helft

 • Toegang tot alle CBC dag&avond festiviteiten

vanaf €279,- per persoon

prijs op aanvraag

Prijs Privé villa incl. Costa Brava Cup

MEER INFO
BOEKEN
Meer informatie? Download onze brochure.
BROCHURE

ACTIVITEITEN

Naast het voetbaltoernooi biedt de Costa Brava Cup ook gave activiteiten voor jou en je team aan. Zo ligt het grootste waterpark van Europa Waterworld op een steenworp afstand van Lloret waar je de hele dag los kunt gaan. Voor de levensgenieters is er de Recovery Cruise en voor de Barcelona liefhebbers de City Trip met onder andere een stop bij Camp Nou. 

Recovery Cruise

Flink gevoetbald of hard gestapt? Je wilt even bijkomen, opladen maar vooral ook een lekker kleurtje opdoen? Check dan de Recovery Cruise. Deze cruise is een all-inclusive trip langs de kustlijn van de Costa Brava. Met verschillende snorkelstops, muziek, onbeperkt eten en drinken (bier) is het een geniale activiteit voor jou en je team om maximaal te ontspannen. En het leuke is, als de zon het hardst schijnt, vaart de boot uit. Dus je cruiset overdag heerlijk in de zon zodat je lekker bruin wordt. En in de avond ben jij en je team weer volledig opgeladen!

Prijs: € 40,-

Waterworld

Hard gaan vanaf de kamikaze met haar vrije val? Met een bootje gierend naar beneden? Drankjes doen op het terras? Zonnen op de vele zonneweides? Of één van de andere 79 waterattracties beleven? Ga dan naar Waterworld. Het grootste waterpark van Europa waar jij en je team je de hele dag goed kunnen vermaken. 

Prijs: € 35,-

Barcelona City Trip

Je bent nu zo dichtbij de mooie stad Barcelona, op maar 1 uur rijden vanaf Lloret de Mar. Je kunt hier uren ronddolen, terrasjes pakken, shoppen of tapas eten. Je wordt in het centrum afgezet en hier ook op een afgesproken tijdstip weer opgehaald.

Prijs € 30,-

Barcelona City Trip + FC Barcelona

De club die Johan Cruijff een grandioos laatste eer bezorgde. De club die een enorme trofeeën kast heeft en de club waar Messi wekelijks schittert. Het thuisstadion waar deze club speelt heet Camp Nou. Dit stadion geeft menig sportliefhebber kippenvel, maar is voor elke sportliefhebber een onvergetelijke ervaring. Bezoek de persruimtes, de kleedkamers en de VIP seats tijdens een interessante tour. Daarnaast is er natuurlijk ook nog tijd om in de wereldstad Barcelona zelf rond te lopen, een terrasje te pakken of te shoppen.

Prijs € 55,-

Barcelona Citytrip + Coole fietstour

Omdat je er nu toch bent kun je een mooie combi maken door een dagje naar Barcelona te gaan. Om deze stad op de best mogelijke en snelle manier te verkennen raden we je aan om dat op de fiets te doen. We regelen voor jou een Nederlandstalige gids en een coole beachcruiser en na 3 uur heb je de mooiste plekjes al gezien. Daarna is er nog tijd om zelf een paar tapas te eten, een terrasje te pakken of nog even een nieuwe outfit te scoren.

Prijs € 49,-

Ga jij in 2023 de strijd met de winnaars van 2022 aan? Boek dan nu snel jouw geniale teamuitje naar de Costa Brava Cup!

TE WINNEN PRIJZEN

Tijdens de Costa Brava Cup zijn er meerdere prijzen te winnen. Uiteraard zijn er de wedstrijdbekers. Deze wedstrijdbekers zijn te winnen als je 1e, 2e of 3e wordt in de Heren Primera Liga, de Heren Segunda liga of in de Dames liga. De meest beruchte prijs is de 3e helft Schaal. Deze wordt gewonnen door het team die elk feest het kortst met lege handen staat. De prijs waar ook elk jaar flink om gestreden wordt is de Flügel Award. Het team die er met deze prijs vandoor gaat heeft tijdens de Costa Brava Cup de meeste Flügel dozen op de kop getikt. Uiteraard is er ook een sportiviteits prijs. Voor deze prijs moet je als team genomineerd worden door andere teams en door de Sporteventz crew. Val je dus als team op tijdens de Costa Brava Cup als sportiefste en gezelligste dan ga je er vandoor met de Kelderklasse bokaal!

Heb je nog vragen? Mail ons: info@sporteventz.nl of whatsapp ons : 06 – 220 49 563

SFEERIMPRESSIE

Jij bent natuurlijk al helemaal overtuigd, nu jouw team nog! Check hieronder de foto’s en aftermovies van de Costa Brava Cup van de afgelopen jaren. De foto’s en aftermovies zeggen genoeg over hoe tof dit weekend is. Je kunt ook 1 van onze brochures downloaden en deze met jouw team delen. 

AFTERMOVIE 2019

AFTERMOVIE 2018

AFTERMOVIE 2017

AFTERMOVIE 2016

We hebben een schitterend weekend gehad, wij zijn volgend jaar zeker van de partij,
geweldige ervaring, top geregeld!

VLIEGTICKETS

Bij de Costa Brava Cup bepaal jij zelf wanneer je vanaf waar met welke luchtvaartmaatschappij vliegt. Tip, wacht niet te lang met het boeken van je vliegticket in verband met oplopende prijzen. Om in Lloret te komen kun je vliegen op luchthaven Girona (zo’n 30 minuten reistijd naar Lloret) of Barcelona (ongeveer 75 minuten reistijd naar Lloret). Ivm de aantrekkelijke vliegticket prijzen kiezen sommige teams ook voor vliegen op Reus. Dat kan ook, maar dan moet je wel rekening houden met een transfer van 2,5 uur.

Check onderstaande links voor je vluchtopties!

Boek hier
Boek hier
Boek hier

VEELGESTELDE VRAGEN

Deadline boeken

Boekingen kunnen gemaakt worden zolang er beschikbaarheid is voor het toernooi. Bij de toernooien zijn er een bepaald aantal plekken voor teams beschikbaar. Het kan zijn dat er geen plaats meer is in het door jullie gekozen niveau (Primera of Segunda) of in de accommodatie van jouw keuze. In dat geval neemt Sporteventz contact met je op alvorens de boeking definitief wordt gemaakt. Wil je er bij zijn, boek dan op tijd, zodat je jouw deelname zeker hebt gesteld.

Extra dagen bijboeken

Voor de toernooien kan je gebruik maken van de bijboekservice. Erg handig als je langer aan de Costas wilt verblijven. Het is mogelijk om zoveel mogelijk dagen bij te boeken als jij zelf wilt. Je kan dit tijdens het boekingsproces aangeven. De extra dagen zijn ook later nog bij te boeken, indien de kamers dan nog beschikbaar zijn.

Tip: Soms is het slim om een dag extra bij te boeken waardoor je voordeliger kunt vliegen, omdat op die dag de prijs van het vliegticket goedkoper is en je daarmee langer kunt verblijven aan de Costas voor minder geld.

Bijboeken van extra personen

Het bijboeken van extra personen kan meestal. Mocht er door de extra persoon of personen een extra appartement of kamer bijgeboekt moeten worden, dan kan dat alleen indien er beschikbaarheid is. Mail ons en we checken het voor je.

Informatie over de accommodatie

Sporteventz werkt met veel verschillende accommodaties samen. Bij de Sporteventz toernooien krijg je alle informatie over de door jou gekozen accommodatie, nadat we je aanbetaling hebben ontvangen en de kamers/appartementen gereserveerd zijn. Alle accommodaties (op de villa’s na) liggen in het centrum.

Annuleren vanwege COVID-19

Covid-19 is nu helaas onderdeel van onze samenleving. Dit betekent dat we ervan bewust zijn, dat Covid-19 er is en dat Covid-19 onzekerheden met zich meebrengt. Dit kan betekenen, dat er net voor of tijdens de Costa Brava Cup in één keer nieuwe maatregelen kunnen gelden waardoor er aanpassingen aan het programma gedaan moeten worden. Dit kan ook betekenen, dat kleurcodes om te reizen veranderen. Omdat we er nu bekend mee zijn, is Covid-19 geen reden meer om een reis te annuleren of te verplaatsen. Onze standaard Algemene Voorwaarden en Annulering voorwaarden zijn daarom ook bij deze veranderingen van toepassing. Je kunt altijd kijken of je Covid-19 bij je reis- en/of annuleringsverzekering kunt verzekeren. 

Aantal speeldagen

Bij de toernooien is er 1 speeldag. De rest van de dagen kan je met jouw team zelf vrij besteden: Tijdens het hele weekend is er een volledig programma waaraan je vrijblijvend mee kunt doen. Ook zijn er extra activiteiten die je bij kunt boeken om jouw weekend compleet te maken.

Minimum aantal spelers

Bij de Costa Brava Cup en de Costa Dorada Cup wordt er 7 tegen 7 gespeeld. Gemixte dames- en herenteams zijn niet toegestaan. Als team mag je onbeperkt wissels meenemen. Breng je een veelvoud van je teamgrootte aan spelers mee, geef dan duidelijk aan of je met veel wissels wilt werken of met meerdere teams. Lukt het je niet om een volledig team op de been te krijgen? Neem dan contact op met Sporteventz, vaak zijn er meer teams die nog een paar spelers zoeken. Sporteventz kan deze groepen matchen.

Niet voetballers

Trainers, fans, leiders, andere teamleden en andere personen die niet actief gaan deelnemen aan het toernooi zijn ook van harte welkom, maar krijgen geen korting op de reis. Een korting is niet mogelijk omdat de niet voetballers nog steeds overal toegang tot hebben, zoals het feestprogramma, de 3e helft, het vervoer van en naar de velden etc.

Betalingsprocedure

Bij de toernooien van Sporteventz dient binnen twee weken na boeking een aanbetaling van minimaal 30% van de totale reissom te zijn voldaan. De gehele betaling mag ook. Het resterende bedrag dient uiterlijk binnen 10 weken na boeking op het rekeningnummer van Sporteventz bijgeschreven te zijn. Boek je binnen 10 weken voor vertrek, dan dien je het totale bedrag in één keer over te maken.

Het totale bedrag moet ten alle tijden uiterlijk 10 weken voor vertrek op de rekening van Sporteventz staan, tenzij anders is overeengekomen met Sporteventz.

OVERIGE F.A.Q.
Meer informatie? Download onze brochure.
BROCHURE
Daarom Sporteventz
 • Persoonlijk
 • Betrouwbaar
 • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
VAT: ES-B55352132

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnr : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563

×

Hallo!

Waar kan ik je mee helpen?

×