fbpx

Toernooi Only

Lloret de Mar, Spanje

Toernooi Only

Op donderdag verwelkomen we jou en jouw team tijdens de loting ceremonie in de Beergarden. Hier ontvang je jouw festivalbandje. Met dit festivalbandje heb je toegang tot alle Costa Brava Cup festiviteiten.

Op vrijdag halen we jou en jouw team op in het centrum van Lloret en brengen je samen met de andere deelnemers van het toernooi naar het Soccerland Catalunya voetbalcomplex. 150.000 Vierkante meter natuurgras wacht daar om bespeeld te worden. Soccerland Catalunya is jaarlijks gastheer van grote nationale en internationale toernooien en staat hoog aangeschreven in Catalonië. Het complex voorziet je van een fantastisch uitzicht tijdens het toernooi en heeft alles wat een sportliefhebber verlangt.

Kies jij voor toernooi only dan regel je jouw eigen accommodatie. Bij aankomst in Lloret hoor je hoe laat de bussen op vrijdag vertrekken vanaf het centrum van Lloret.

Vliegduur

2,5 uur

Transfer
Girona

30 min

Transfer
Barcelona

90 min

Temp.

25 graden

Voor meer informatie en mogelijkheid tot boeken, scroll naar beneden.

PRIJS P.P.
€ 119,-

Inclusief
  • Toernooi deelname & 3e helft

  • Vervoer vanaf centrum Lloret naar het toernooi (retour)

  • CBC festivalbandje

Exclusief
  • Vliegticket

  • Accommodatie

  • Transfer vanaf luchthaven naar Lloret

Impressie

Lloret de Mar

Lloret de Mar is een levendige bestemming gelegen aan de bekende Spaanse Costa Brava. Deze bestemming ligt op een half uurtje rijden vanaf luchthaven Girona en op anderhalf uur rijden vanaf de luchthaven van Barcelona. Lloret de Mar heeft zich ontwikkeld tot een populaire badplaats die onder andere bekend staat om haar fantastische nachtleven. Niet alleen daarom is deze bestemming geliefd. Ook het aangename klimaat, de mooie stranden, de vele restaurants en de diverse mogelijkheden om je overdag te vermaken zorgen ervoor dat Lloret de Mar een populaire bestemming is.

BOEK NU
Daarom Sporteventz
  • Persoonlijk
  • Betrouwbaar
  • 5/5 sterren beoordeeld
Partners

Bedrijfsgegevens

Spanje:
Avenida Vidreres 163, 3.1
17310 Lloret de Mar
NIF: ES-B55352132 (VAT nummer Spanje)

Contact

Sporteventz 4 You S.L.
info@sporteventz.nl
Telefoonnummer : +31 622 049 563
Whatsapp : +31 622 049 563