In de amateur voetbalwereld in Nederland en België is Sporteventz en met name de Costa Brava Cup al een bekende naam. Binnen het amateur volleybal is de Costa Brava Cup hard bezig om meer naamsbekendheid te verwerven. Maar wie zitten er achter Sporteventz? Wie zijn de mensen die ervoor hebben gezorgd dat de Costa Brava Cup elk jaar weer een succes is. En wie zijn de mensen die ervoor zorgen, dat de Costa Brava Cup elk jaar meer deelnemers trekt? Er komt natuurlijk heel veel kijken bij de organisatie van de Costa Brava Cup in Spanje.

Marketing

Het begint allemaal bij de marketing. Zonder marketing is het lastig om bekendheid te krijgen binnen de sportwereld. Gelukkig kan Sporteventz elk jaar ook rekenen op oud-deelnemers die opnieuw mee willen doen. Deze oud-deelnemers zorgen via mond-op-mond reclame ook voor nieuwe deelnemers. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee, omdat dit aangeeft dat de Costa Brava Cup een jaarlijks teamuitje kan worden. De online marketing besteden we uit aan een officieel marketingbureau. Zij weten het beste weten hoe we onze doelgroep online kunnen bereiken. Uiteraard werken we nauw met ze samen, zodat alle campagnes en social media posts in lijn zijn met wat we als Sporteventz uit willen stralen.

Boekingsproces

Vervolgens is er het boekingsproces. Eerst moeten er accommodaties gecontracteerd worden, zodat de Costa Brava Cup een veelzijdig aanbod heeft. Daarna volgt het gehele proces van voor tot na de boeking. Dit bestaat uit vragen voorafgaande aan de boeking, de boeking zelf en de verwerking ervan. De reserveringen moeten doorgegeven worden aan de hotels, de facturen moeten verstuurd en betaald worden. Het gehele programma moet in elkaar gezet worden. En ook alle informatie naar de deelnemers moet voorbereid worden, zodat iedereen alle benodigde informatie ontvangt. Dit gehele proces is in handen van Sandra. Zij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat de teams alleen nog maar hoeven te genieten.

Costa Brava Cup organisatie

Hoite is verantwoordelijk voor de inhoud van het gehele Costa Brava Cup weekend. Denk hierbij aan alle afspraken die gemaakt moeten worden met de diverse clubs en kroegen. De artiesten en dj’s moeten op tijd geboekt worden. Alles wat nodig is om het toernooi te kunnen laten plaatsvinden en alle prijzen, gadgets en promotiemateriaal, die nodig zijn om alle feesten aan te kleden moet geregeld en besteld worden. De Costa Brava Cup bestaat ook uit veel planningen, planningen van de gehele crew, de foto- en videografen en de dj’s en artiesten. Ook dit zit in het takenpakket van Hoite.

Sporteventz crew

En als de Costa Brava Cup dan eindelijk kan beginnen is er een heel team aan Sporteventz crew nodig om ervoor te zorgen, dat alles soepel verloopt. De crew zorgt er ook voor dat alle Costa Brava Cup locaties mooi aangekleed zijn, dat alles klaar staat voordat de eerste deelnemers binnen komen en dat het ze aan niks ontbreekt. Daarnaast zijn ze er natuurlijk ook voor de gezelligheid. Ze maken lange dagen tijdens de cups, maar ze doen het allemaal met heel veel plezier. Hoeveel crew er rondloopt tijdens de Costa Brava Cups is afhankelijk van het aantal deelnemers, dus ook de crew hoopt dat er elk jaar weer veel animo is, zodat ze er allemaal weer bij kunnen zijn. Het vaste team bestaat uit Linda, Maike, Lisa, Wiep, Bram M, Nomi, Bram W, Sjors, Rob, Cynthia, Inge, Lisa en Iris.

Wil je meer weten over ons, neem dan een kijkje op onze website: https://www.sporteventz.nl/over-ons/