De Costa Brava (Volleybal) Cup speelt zich natuurlijk af in Spanje. Dus op 1 dag heen en weer vliegen is geen optie, helemaal niet omdat de Cup 4 dagen duurt. Daarom bieden we ook de Costa Brava Cup inclusief accommodatie aan. Zo kun je kiezen om samen met jouw team te  overnachten in een appartement of meerdere appartementen, in verschillende hotel kamers of zelfs een privé villa.

De appartementen zijn het populairst, omdat deze qua prijs het meest aantrekkelijk zijn. Hotelkamers zijn wat luxer en daar heb je ontbijt of halfpension bij, dat vinden sommige deelnemers mensen toch ook wel handig. De privé villa’s zijn ook erg populair en worden elk jaar populairder, maar de villa’s hebben ook een aantal nadelen waardoor de grootste groep deelnemers toch voor de appartementen kiezen. Bij Sporteventz kun je kiezen uit de appartementen: Lloret Sun, Bolero Park, Blau, Condado en Ponent.

Lloret Sun:

Deze appartementen hebben een perfecte ligging, omdat ze direct aan de strip van Lloret de Mar liggen. De appartementen zijn vrolijk gekleurd en lekker ruim. En ook al is er geen zwembad, de ligging is zo perfect dat je binnen een paar minuten op het strand van Lloret de Mar staat.

Bolero Park:

Dit appartementencomplex is al vanaf dag 1 de grote favoriet bij de Costa Brava Cup deelnemers. Elk jaar weer verblijven de meeste teams in Bolero Park. Waarom? Vanwege de heerlijke tuin en het enorme zwembad. In de vrije uurtjes verzameld iedereen zich hier om van het mooie weer en de gezelligheid rondom het zwembad te genieten. De appartementen zijn eenvoudig, maar hebben wel alles wat je nodig hebt. En ook de ligging is prima, want de appartementen liggen op loopafstand van het centrum en het strand af.

Blau:

Appartementen Blau zijn nieuw in het aanbod van Sporteventz. We hebben deze appartementen gecontracteerd, vanwege de ligging. Want Blau ligt aan de strip op bijna steenworp afstand van het strand, dus perfect centraal. En neem je liever een frisse duik in een zwembad, dan kun je naar het zwembad op het dak, vanwaar je ook nog eens een top uitzicht hebt op Lloret de Mar.

Condado:

Deze appartementen worden alleen tijdens de volleybal cup aangeboden. Het voordeel van deze appartementen is, dat er ook grotere appartementen zijn. De meeste appartement complexen hebben namelijk alleen appartementen tot 4 personen. Bij Condado heb je ook appartementen voor 6 of 8 personen. De appartementen zien er goed uit en hebben een zwembad op het dak. Onder de appartementen zit een supermarkt, dus je koelkast kan meteen gevuld worden. Condado ligt wel iets verder van het centrum af, maar nog steeds op loopafstand van zowel het uitgaansleven als het strand.

Ponent:

Appartementen Ponent zijn de mooiste appartementen. Ze zijn namelijk pas een paar jaar oud, dus modern ingericht. En de ligging is perfect midden in het centrum. Dus alles bevindt zich op loopafstand. In tegenstelling tot de meeste appartementen heb je bij Ponent appartementen van 2 tot 11 personen. Dus met een beetje mazzel verblijf je gewoon met je gehele team in 1 appartement.

Heb jij jouw keuze al gemaakt? Voor alle prijzen kun je terecht op onze website, ga dan naar www.sporteventz.nl/costa-brava-cup of www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup.

Wees er op tijd bij, zodat je zeker weet dat je tijdens de Costa Brava Cup slaapt waar je wilt slapen.