Sporteventz wenst iedereen een fantastisch, gezellig en sportief 2023 toe! Wat staat er op de 2023 agenda? Bij Sporteventz staan in ieder geval twee derde helft toernooien op de planning. De Costa Brava Volleybal Cup staat weer in de agenda met zijn tweede editie in mei. En de Costa Brava Cup voor de voetballers staat in juni weer op de agenda voor de zevende keer. Daarnaast zijn er inmiddels ook weer een aantal teamtrips geboekt voor in januari en de zomer. Dus er is voor Sporteventz in ieder geval weer genoeg werk aan de winkel.

Drukke agenda’s

Inmiddels zit de kerstvakantie er weer op en ook de winterstop is weer voorbij voor de meeste sportclubs. Tijd om weer fris en fruitig te beginnen aan het nieuwe jaar en de tweede helft van het sportseizoen. In Nederland hebben de meeste mensen altijd wel een drukke agenda vol met afspraken, werk, uitjes en vakanties. Vanwege de drukke agenda’s wordt er vaak al ver vooruit gepland. In Spanje is dit wel anders. Daar leven de meeste mensen niet met een agenda en is iedereen vooral veel relaxter en spontaner. Het is dan ook veel lastiger om afspraken met maken met Spanjaarden en dan willen ze zich er ook vaak niet aan houden. Daar komt ook de term mañana mañana vandaan als mensen het over Spanje hebben.

Dus voor beide is wat te zeggen. Waar je in Nederland ver vooruit moet plannen maar wel weet dat afspraak afspraak is, hoef je in Spanje niks vooraf te regelen. Maar als je dan wat hebt geregeld wil dat nog niet zeggen, dat het ook gebeurt. Ondanks dat Sportventz sinds 2019 in Spanje gevestigd is blijft het een Nederlands georiënteerd bedrijf, dus worden de toernooien al ver vooruit gepland en Sporteventz komt ook alle afspraken en beloftes na.

Neem contact met ons op

Om ervoor te zorgen dat de agenda’s van jou en jouw team in mei en juni niet al vol zijn, raden we je aan om zo snel mogelijk het team bij elkaar te roepen, als je dat nog niet hebt gedaan. En maak zo snel mogelijk de boeking van de Costa Brava Cup, zodat je zeker weet dat deze voor dit jaar op de kalender staat. Want hier wil jij gewoon bij zijn samen met jouw volleybal of voetbalteam. Sporteventz staat klaar om je met het hele proces te helpen, dus schroom niet om de telefoon of computer te pakken en geef ons een belletje of mailtje. En dan zorgen wij ervoor dat jullie plek op het toernooi vast staat.

Voor meer informatie over wat er op de 2023 agenda van Sporteventz staat kun je uiteraard ook terecht op onze website:  https://www.sporteventz.nl

Tot aan de Costa Brava Cup!!