De kerstdagen zitten er weer op en oudejaarsdag staat voor de deur. De maand van de goede voornemens is aangebroken. Het nieuwe jaar staat voor de deur, dus iedereen gaat massaal goede voornemens voor het nieuwe jaar bedenken. En niet alleen dat, veel mensen maken ook een nieuwe bucketlist of werken hun bestaande bij. Maar waar komt die bucketlijst vandaan?

Letterlijk vertaald betekent het natuurlijk emmerlijst. En deze lijst was van oorsprong bedoeld om dingen op te noteren die men nog wilde doen voordat iemand er niet meer zou zijn. Nu maken veel meer mensen een bucketlist van dingen die ze nog willen doen voor een bepaalde tijd of in een bepaald jaar. Een bucketlist is dan tegenwoordig ook vergelijkbaar met een verlanglijstje of to do list. Je kunt er de landen op zetten waar je nog heen wilt. Of verschillende steden die je nog wilt bezoeken. Maar je kunt er ook allemaal gekke of gedurfde activiteiten op zetten die je nog eens wilt doen.

Met wie maak je een bucketlijst

Een bucketlijst kun je voor jezelf maken, maar je kunt deze ook samen met een vriend of vriendin maken. En als dat kan, dan kun je het ook uitbreiden naar een bucketlijst samen met jouw familie, vrienden of sportteam. Tegenwoordig komen ze in alle soorten voor. Veel voorkomende dingen op een bucketlijst zijn bijvoorbeeld: bungeejumpen, tattoo laten zetten, een ballonvaart maken, een mooie roadtrip of reis maken, een nieuwe sport gaan beoefenen, een marathon lopen. En zo kun je oneindig doorgaan en jouw lijst zo lang maken als je zelf wilt. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de tijd die je geeft om de bucketlijst af te vinken.

Uiteraard zeggen wij, dat op jouw bucketlijst deelname aan de Costa Brava Cup of de Costa Brava Volleybal Cup niet mag ontbreken. Want wat is er mooier om af te mogen vinken, dan een keer de Costa Brava Cup mee te maken. Een weekend lang gezelligheid met jouw eigen voetbal of volleybal team. En daarnaast nog een mooi balletje trappen of slaan tijdens het toernooi. En dat allemaal onder de Spaanse zon aan de Costa Brava. Alles wordt voor je verzorgd. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen, dat je erbij bent. Wij zeggen: Zet deelname aan de Costa Brava Cup er gewoon bij en vink deze zo snel mogelijk af. Voor meer informatie over de Costa Brava Cup kun je terecht op onze website : https://www.sporteventz.nl. Daar kun je ook de brochure downloaden om jouw teamleden te overtuigen om dit ook op hun bucketlijst te zetten mochten ze die hebben.