Heb jij altijd al een vlag willen hebben van de Costa Brava Cup met jullie teamnaam erop? Dat snappen we, daarom hebben we een toffe vlaggenactie voor de Costa Brava Cups. Pak nu je kans en boek voor 15 november de Costa Brava Cup 2024. De volleybal Cup vindt plaats van 23-26 mei. De voetbal Cup vindt plaats van 13-16 juni. Boek je voor 15 november 2023, dan krijg je een originele vlag van de Costa Brava Cup met jullie teamnaam erop thuis gestuurd.

Super cool natuurlijk als je die bij jullie in de sportkantine kunt hangen van jullie voetbal of volleybalvereniging. Daarnaast is het leuk om deze mee te nemen naar Spanje tijdens de Costa Brava Cup. Zo kunnen jullie er overal mee op de foto en jullie concurrenten zien meteen wie jullie zijn. De vlag is heel erg makkelijk mee te nemen in de koffer en weegt niks, dat dat is ook geen obstakel.

Hoe kom je aan deze toffe originele vlag?

Hoe kom je aan deze toffe originele vlag? Maak voor 15 november 2023 de boeking bij Sporteventz maakt voor de Costa Brava Voetbal Cup 2024 of de Costa Brava Volleybal Cup 2024. Je krijgt dan een vlag van de Costa Brava Cup met jullie teamnaam erop thuisgestuurd. Er zijn een paar kleine extra voorwaarden. Je moet minimaal 1 compleet team opgeven met een leuke en liefst grappige teamnaam. Daarnaast vragen we om een leuke foto te maken in jullie sportkantine met de vlag en deze te posten op jullie social media kanalen. Vergeet Sporteventz daarin niet te taggen. Uiteraard nemen jullie de vlag ook mee naar Spanje tijdens de Costa Brava Cup, zodat jullie volop foto’s met de vlag kunnen maken. Het zou erg leuk zijn als elk teamlid dit op zijn/haar social media post en Sporteventz daarin tagt.

Sporteventz hoort graag wat jullie van deze toffe vlaggenactie Costa Brava Cups vinden. Want bij succes kunnen we de actie volgend jaar herhalen of een andere leuke actie bedenken. Laat het ons weten en heb je een ander leuk idee, dan horen we dat ook graag.