Als je boekt voor de Costa Brava Voetbal Cup of de Costa Brava Volleybal Cup, dan boek je de deelname aan de toernooien. Bij deze toernooien is natuurlijk de grootste 3e helft in Spanje en alle feesten van het gehele Costa Brava Cup programma inclusief. En daar blijft het niet bij, want ook 3 overnachtingen in een accommodatie zijn inclusief de boeking. Voor de accommodatie kun je kiezen uit verschillende opties. Sporteventz heeft meerdere appartementen en hotels in hun aanbod in verschillende prijsklassen en categorieën. Je kunt zelfs kiezen voor een luxe villa, een huis alleen voor jullie team met eigen zwembad.

Niet inclusief

Wat niet inclusief is zijn de vluchten naar Spanje en de transfers van en naar de luchthaven. Omdat alle teams andere wensen hebben voor hun heen- en terugreis laten we iedereen vrij in zijn keuze. Zo kan iedereen zelf kiezen vanaf welke luchthaven, welk tijdstip en met welke luchtvaartmaatschappij ze willen vliegen. De transfer van en naar de luchthaven in Spanje is niet inclusief maar je kunt bij Sporteventz wel de transfer service boeken. Het fijne van deze transfer service is, dat de transfer bus op jullie staat te wachten op de luchthaven bij aankomst. Daarnaast brengt de transfer je aan het einde van de Costa Brava Cup ook weer terug naar de luchthaven.

Rechtstreekse transfer

De transfer rijdt vanaf de luchthaven direct door naar jullie accommodatie in Lloret de Mar. Je hoeft in tegenstelling tot andere transferbedrijven niet eerst de hele Costa Brava langs. De bus stopt voor jullie accommodatie en als dat niet mogelijk is, omdat er bijvoorbeeld geen bussen de straat in mogen, dan zal de bus het dichtbij mogelijk stoppen. Een crew lid van Sporteventz staat jullie op te wachten in Lloret de Mar om jullie naar de accommodatie te brengen en eventueel te helpen bij het inchecken. Voor dat jullie aan komen op de luchthaven hebben jullie alle informatie over de transfer al ontvangen, zoals waar je de transfer bus kunt vinden.

We raden je absoluut aan om gebruik te maken van de transfer service. De prijzen van de transfers kun je vinden op onze website https://www.sporteventz.nl/transfer-costa-brava-cup/  en https://www.sporteventz.nl/transfer-costa-brava-volleybal-cup/. Hoe groter de groep is hoe goedkoper de transfer zal zijn. Boek je vliegtickets naar de luchthaven in Reus, dan kunnen we ook de transfer verzorgen, maar dan is de transfer prijs op aanvraag. Heb je vragen over deze transfer service van Sporteventz? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Tot aan de Costa Brava!