Bij Sporteventz kun je niet alleen de Costa Brava Cup weekenden boeken, maar je kunt ook toffe teamtrips in Nederland en Spanje boeken. De teamtrips van Sporteventz worden op maat samengesteld. Dit betekent dat er geen kant en klare teamtrip op de website van Sporteventz te vinden is naast de Costa Brava Cups. Ook zijn er geen vaste prijzen voor de teamtrips omdat de prijs afhankelijk is van vele verschillende factoren. Denk dat hierbij aan een eventuele vlucht en daar de flexibele prijzen van. Voor elke teamtrip wordt er een speciale accommodatie gezocht, die voldoet aan alle wensen van de groep. Elke accommodatie heeft een andere prijs.

En naast de eventuele vlucht en accommodatie is de prijs natuurlijk ook afhankelijk van de individuele wensen van de groep, zoals het type verzorging, extra team activiteiten et cetera. Het boeken van een Sporteventz teamtrip gaat dan ook via het offerte formulier op de website. Op dit formulier kunnen alle wensen ingevuld worden, waarmee we dan aan de slag kunnen. Eerst zullen we op zoek gaan naar een geschikte accommodatie. Wanneer die gevonden is, sturen we een prijsofferte binnen 7 dagen na de aanvraag. Echter nemen we alleen de serieus ingevulde offerte aanvraagformulieren in behandeling. Een prijsofferte maken is namelijk ontzettend tijdrovend.

Teamtrip boeking

Zodra we een geschikte of meerdere potentiële accommodaties hebben gevonden, sturen we de prijsofferte door. Vanaf het moment dat de groep een keuze heeft gemaakt en akkoord geeft op een accommodatie gaat het proces verder. De accommodatie wordt gereserveerd en mocht deze in het buitenland liggen waardoor er ook een vlucht nodig is om er te komen, dan wordt er vervolgens naar vluchten gekeken. Mocht de groep ook catering willen, dan gaan we uitzoeken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. En als laatste gaan we op zoek naar leuke teambuilding of groep activiteiten indien gewenst. Hiervoor hebben we vele leuke ideeën en contacten.

Teamtrips voor kleinere groepen

Voor de teamtrips is Sporteventz gespecialiseerd in teamuitjes in Nederland of de Costa Brava in Spanje. Heb je een specifieke bestemming waar je graag heen zou willen, dan kunnen we altijd kijken of we iets voor jullie kunnen betekenen. De teamtrips zijn voor groepen vanaf 20 personen. Is jouw groep kleiner? Dan kun je natuurlijk altijd mee op teamtrip naar de Costa Brava Cup. Een gegarandeerd gezellig teamweekend onder de Spaanse zon in mei of juni! Kijk voor meer informatie op onze website!