Al jaren stond er een andere sport op ons verlanglijstje. We wilden graag naast voetbal nog een andere sport toevoegen aan ons product, namelijk volleybal. Dit hadden we al eerder willen doen, maar vanwege COVID-19 moesten we dit noodgedwongen uitstellen. Want wanneer er geen toernooien gespeeld mogen worden en het reizen lastig is, is het ook niet handig om een nieuw product te introduceren. Vandaar dat we het volleybal tijdelijk in de koelkast hebben gezet.

Stap 1

Maar vlak voor de zomer van dit jaar kregen we er weer vertrouwen in. De toernooien voor 2021 hadden we moeten annuleren, omdat het nog net te vroeg was, maar het ging allemaal wel de goede kant op. Uiteindelijk kunnen we wel een eeuwigheid blijven wachten tot het allemaal weer normaal wordt, maar terug naar hoe het was gaat het waarschijnlijk toch niet meer worden. Dus zijn we op zoek gegaan naar volleybalvelden. De sportvelden zijn namelijk het belangrijkste om überhaupt een toernooi te kunnen organiseren. Nu waren volleybalvelden binnen makkelijk te vinden, maar uiteraard willen we zoveel mogelijk buiten zijn en dus ook buiten volleyballen. Gelukkig hebben we mooie grasvelden voor het toernooi gevonden.

Stap 2

Toen kwam stap 2. Naast het gras volleyballen wilden we ook graag een beachvolleybal toernooi toevoegen, omdat er veel beachvolley liefhebbers zijn. Dus gingen we vervolgens op zoek naar een beachvolley locatie. Ook die hebben we gevonden en wel op een mooie unieke locatie. Hiermee hadden we de twee belangrijkste plekken geregeld. Daarna kwam het één na belangrijkste. We namen contact op met onze horeca partners van de voetbal Costa Brava Cup om te kijken met wie we samen konden werken voor het volleybal toernooi. En als laatste namen we contact op met de hoteliers in Lloret de Mar voor de slaapplaatsen in mei. En hiervoor hebben we een paar leuke accommodaties gevonden. Allemaal even gezellig, maar erg verschillend van elkaar zodat er voor iedereen wat wils is. En zo werd de Costa Brava Volleybal Cup geboren.

In de jaren ‘90 en ‘00 werd er ruim 20 jaar lang een internationaal volleybal toernooi in Lloret de Mar georganiseerd. Toen der tijd was deze razend populair, dus we zijn er van overtuigd dat dit nu 20 jaar later wederom een groot succes gaat worden. Dus wil jij hier samen met jouw team ook jullie volleybal seizoen in stijl afsluiten? Ben je gek op een feestje en hou je van een goed potje volleybal op gras en misschien wel in het zand? Dan is de Costa Brava Volleybal Cup het geniaalste teamuitje voor jou. Van 11 tot 15 mei 2022 vindt dit toernooi plaats aan de Costa Brava in Lloret de Mar.

Costa Brava Volleybal Cup

Wat houdt de Costa Brava Volleybal Cup nu allemaal in? Het is een lang weekend die in het teken staat van gezelligheid met jouw team. 2 Dagen volleyballen tegen andere teams uit heel Nederland op gras, 1 dag beachvolley als extra aanvulling, een avondvullend feestprogramma met onder andere de prijsuitreiking van de bekers, de 3e helft schaal en de sportiviteits prijs en de grootste 3helft in Spanje! Een weekend om nooit meer te vergeten. Wil je meer informatie over de Costa Brava Volleybal Cup, de inhoud en prijzen, klik dan op de volgende link : https://www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup/

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle nieuwtjes over de Volleybal Cup volg ons dan op Instagram : https://www.instagram.com/sporteventz_volleybal/