Waarom Sporteventz outdoor gaat met BYNCK. Tijdens de pandemie moesten net als vele andere bedrijven ook de sportscholen dicht. En waar je in Spanje helemaal niet meer naar buiten mocht, kon je in Nederland in ieder geval nog naar buiten om bijvoorbeeld aan lichaamsbeweging te doen. Velen startten met wandelen of hardlopen. Of gingen sporten met een personal trainer in de buitenlucht. Maar ook de fiets werd nog populairder in Nederland als dat deze al was. Dit keer niet als vervoersmiddel, maar als sportmiddel. De één kocht een wielrenfiets, de ander een off-road bike voor in de bossen. Veel Nederlanders hadden er een nieuwe hobby bij.

Vlak Nederland

Nu is Nederland natuurlijk erg vlak en bergen zijn er niet te bekennen. Wel veel bossen maar veel uitdaging is er niet als je al een tijdje op de fiets mee gaat. Als je elke week met je vrienden of familie op de fiets zit, dan wil je ook wel een keer wat anders. Sporteventz is gevestigd in Spanje aan de Costa Brava. En wat veel mensen niet weten is dat de Costa Brava niet alleen populair is bij kust liefhebbers. De Costa Brava is ook erg populair bij outdoor liefhebbers. Vele Spanjaarden, maar ook toeristen weten elk jaar de Costa Brava en ook regio Catalonië te vinden vanwege de vele outdoor opties. Denk hierbij aan fantastische fietsroutes, zowel over de weg langs de kust en door het binnenland, maar ook op de mountainbike kun je hier uren door verschillende landschappen blijven fietsen.

Vele mogelijkheden

Naast de vele fietsroutes zijn er ook talloze wandelroutes door de bossen, in de bergen en langs de zee. En deze routes wilde Sporteventz graag laten zien aan de sportieve Nederlandse buitenliefhebbers. Want wat is er beter, dan je hobby te combineren met een kleine vakantie? Maar hoe doe je dat? Als professioneel fietser worden deze reizen altijd door de ploeg verantwoordelijke geregeld. Maar nu wil je gewoon samen met jouw vrienden of vriendinnen even weg. Of misschien wil je er wel een familie- of collega weekend van maken. Maar waar ga je dan heen? Hoe regel je dat allemaal. Daar bedacht Sporteventz iets op, want Sporteventz is namelijk heel erg bekend in Catalonië en kent daar goed de weg.

Dus we zochten outdoor partners op, die gecertificeerde gidsen hadden en jaren ervaring in de outdoor wereld. En daarnaast natuurlijk alle benodigde materialen bezitten, zodat je niet voor een weekendje al je eigen materiaal mee moet slepen met het vliegtuig. Daarnaast zochten we in verschillende populaire bestemmingen een paar mooie hotels uit van goede kwaliteit. Want als je de hele dag buiten actief bent geweest is er niks zo lekker om in een fijn hotel terug te komen.

BYNCK

En zo werd ons nieuwe product geboren. Omdat deze vakanties niks te maken hebben met voetbal of volleybal of zelfs met grote toernooien, vonden we dat dit nieuwe product zijn eigen website en naam verdiende. En zo kwamen we op de naam BYNCK. Een stoere naam voor de actieve sportieveling. Het zijn sportieve maar ook luxe vakanties met een wat duurder prijskaartje. En je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals Tours á la Carte, privé tours, GPS tours of fietskampen.

Wil jij dus graag van de Catalaanse natuur genieten vanaf je fiets of misschien wel vanuit een kajak of aan een bergklim touw? Dan ben je bij BYNCK aan het juiste adres. We hebben gekozen voor de mooiste fietsbestemmingen in de omgeving. En wil je graag fietsen met wijn combineren, dan is de regio van Vilafranca del Penedes de beste keus. Check onze website voor alle informatie over de mogelijkheden en de bestemmingen! Ga naar www.bynck.nl