In 2019 vonden we het tijd worden, dat onze crew nieuwe kleding kreeg. Dus zijn we op zoek gegaan naar een passend merk voor een mooie samenwerking. Het was even zoeken, maar uiteindelijk kwamen we bij JAKO Sportkleding uit. JAKO Sportkleding komen we overal op sportclubs tegen. Individuele sporters lopen vaak in sportkleding van JAKO, maar ook complete teams zijn aangekleed door JAKO. De kwaliteit van de kleding en de daarbij behorende prijs vonden we ook bij Sporteventz passen. En zo begon het verhaal Sporteventz en JAKO Sportkleding.

JAKO Sportkleding

Dus namen we contact op met JAKO Sportkleding met de vraag of ze geïnteresseerd zouden zijn in een samenwerking met Sporteventz voor de Costa Brava Cup crew kleding. En toen kregen we een positieve reactie terug. En daar ontstond een fijne samenwerking. Na een aantal bezoekjes aan de winkel van JAKO Sportkleding in Heerenveen en het assortiment te hebben bekeken hadden we voor de Costa Brava Cup in 2020 onze keuze gemaakt. Wat zou onze crew gaan shinen in de nieuwe kleding. De order werd geplaats, maar helaas vrij snel moesten we deze ook weer annuleren, omdat de COVID-19 pandemie uitbrak en daardoor de Costa Brava Cup niet door kon gaan.

Greensport

In 2021 gebeurde natuurlijk helaas weer hetzelfde, maar in 2022 kon het dan eindelijk wel allemaal doorgaan. Het assortiment van JAKO Sportkleding was natuurlijk inmiddels veranderd en ze hadden er een nieuw merk bij GREENSPORT. Omdat dit nog een nieuw merk is hebben we de shirts van de crew bij GREENSPORT besteld en dit merk staat dan ook mooi op de shirts gedrukt. Alles werd mooi op tijd geleverd in Spanje. Zo kon onze crew er netjes bij lopen tijdens de volleybal en voetbal toernooien in mei en juni. Door deze samenwerking konden we ook onze deelnemers korting aanbieden. Altijd mooi meegenomen als je toevallig net iets nodig hebt voor jezelf of voor het hele team.

https://www.jakosportkleding.nl/

https://greensport.nl/