Het hele jaar door sta je enthousiast in de sporthal om samen met jouw team te volleyballen. Of je spreekt af en toe met je vrienden af om een fijne wedstrijd tegen elkaar te spelen. En wanneer je op vakantie bent ben jij de eerste die een groepje optrommelt om op het strand een potje beachvolley te spelen.

Stel je voor het is nu mei en het is lente. Het zonnetje laat zich af en toe zien. De zomervakantie is nog ver weg en het verlangen om even weg te gaan is zeer aanwezig. Ondertussen vindt in Spanje aan de Costa Brava de Volleybal Cup plaats. Gezellige volleyballers uit Nederland en België zijn speciaal voor dit toernooi afgereisd naar de Costa Brava. Daar vindt namelijk een sportief toernooi plaats lekker buiten op het gras onder de Spaanse zon. Sportieve strandliefhebbers spelen er met hun voeten in het zand tijdens het aparte beachvolley toernooi.

Naast het sport gedeelte is er nog veel meer te doen voor de volleyballers. De stranden liggen in mei nog niet vol. Dus je kunt een hele grote handdoek neerleggen en erop neerploffen zonder dat je bij anderen in de weg ligt. De terrasliefhebbers strijken neer met een verkoelend drankje op één van de vele terrasjes in het centrum of bij de gezellige ‘chiringitos’ op het strand. Chiringito is Spaans voor een strandbar. De echte adrenaline zoekers gebruiken de vrije tijd om met een mountainbike de bergen in te gaan of met een kajak de zee op te gaan.

Feestprogramma

’s Avonds trekt iedereen zijn leukste outfit aan voor het feest van die avond. Sporteventz organiseert tijdens de volleybal cup elke avond een gezellig feest in één van de vele kroegen en/of clubs die Lloret de Mar rijk is. Daar zorgen de Nederlandse dj’s en artiesten, zoals Tom Haver ervoor, dat het dak eraf gaat. Na het weekend gaan de deelnemers aan de Costa Brava Volleybal Cup met een koffer vol geweldige herinneringen weer terug naar huis.

Maar we waren ons aan het voorstellen, dat we in Nederland waren tijdens de lente in Nederland. Terwijl je nu waarschijnlijk denkt, dat je ook aan de Costa Brava had moeten zijn bij het leukste toernooi in Spanje. Dus zorg ervoor dat je erbij bent. Meer informatie kun je vinden op https://www.sporteventz.nl/costa-brava-volleybal-cup/. En wil je meer informatie met jouw team of vrienden delen. Download dan de brochure van de Costa Brava Volleybal Cup via https://www.sporteventz.nl/brochure/. Je kunt ons ook volgen op social media https://www.instagram.com/sporteventz_volleybal/.

Tot in mei aan de Costa Brava!